Testiraportti: erityispaksu kansi säästää jopa 18% sähköä

Nyt siitä on mustaa valkoisella: erityispaksu lämpökansi säästää sähköä, ja roimasti!

Vaikka kilpailijamme epätoivoisesti muuta väittää, lämpö nousee ylöspäin ja ulkoporealtaan lämpökansi on suuressa roolissa sähkönkulutuksen osalta.

Lähes kaikki ulkoporeallastehtaat käyttävät samanlaista lämpökantta, joka on keskeltä noin 10cm paksu ja ohenee reunoja kohden. Poreisiin.fi:ltä on saanut jo pitkään lisävarusteena erityispaksun lämpökannen ja osaan malleista se on jopa vakiona. Erityispaksu kansi on 12-13cm paksu kauttaaltaan ja myös kannen keskisauma on eristetty.

Nyt myyntipuheillemme on myös puolueettomat testiraportit, jotka todistavat erityispaksun kannen lyömättömyyden: 15-asteen pakkasella erityispaksulla kannella varustettu allas kuluttaa 18% vähemmän sähköä, kuin vastaava allas peruskannella! Mitä kylmempi on ulkoilman lämpötila, sitä suurempi on säästö.

Tutustu englanninkieliseen raporttiin TÄSTÄ

Sunbeltin altaisiin Trend-sarjasta alkaen kansia löytyy heti varastosta. Uuden altaan oston yhteydessä hinta on 390 euroa. Pystymme toimittamaan kannen KAIKKIIN allasmerkkeihin ja KAIKKIIN allasmalleihin. Väreinä harmaa ja ruskea. Erityispaksun lämpökannen ovh 890 euroa.