Jo viides allas Rentoutumaan.fi:hin

Tunnettu mökkien vuokraaja Pohjois-Pirkanmaalla, rentoutumaan.fi tilasi jo viidennen ulkoporealtaansa. Ulkoporealtaiden lisäksi pääset pulahtamaan kirkasvetiseen järveen halutessassi. Järvessä vesi on tosin kylmempää ja hierontaominaisuudet suorastaan heikot toimittamiimme ulkoporealtaisiin verrattuna…
– Pitkän harkinnan jälkeen uskalsimme investoida ensimmäiseen ulkoporealtaaseen 2008. Allas sai vuokraajien keskuudessa niin suuren suosion, että nyt jokaisen vuokramökkimme komistuksena on ulkoporeallas. Olemme hankkineet kaikki altaamme Poreisiin.fi:ltä, koska yritys toimii ammattitaitoisesti. Olemme aina saaneet apuja ja vinkkejä nopeasti, kun niille on ollut tarvetta, kertoo Päivi Salo Rentoutumaan.fi:stä.

Nettisivut: www.rentoutumaan.fi

Illalla poreisiin…? Tai rentoutumaan.