Jacuzzi® on maailman suurin allasvalmistaja

Jacuzzi® on jälleen maailman suurin ulkoporeallasvalmistaja!

Monet puhuvat porealtaista jacuzzeina ja joissain kielissä jacuzzi tarkoittaa poreallasta, mutta tiesitkö että alunperin Candido Jacuzzi keksi koko porealtaan. Nimitys jacuzzi tulee siis keksijän sukunimestä! Candido Jacuzzin pojan sairautta helpottivat vesikylvyt ja isä haluasi tehdä pojan olon helpommaksi aina kun siihen oli tarve ja niin ensimmäinen poreallas oli syntynyt noin 60 vuotta sitten.

Jacuzzin veljekset perustivat poreallastehtaan ja siitä alkaen Jacuzzi® on ollut suunnannäyttäjä koko alalle. Innovaatiot, muotoilu, materiaalit, työnjälki: kaikessa näkyy pitkä historia ja Jacuzzin® logon tuoma lisäarvo.

Jacuzzi on ollut alansa ehkä tunnetuin valmistaja vuosikymmenet, mutta ei kuitenkaan suurin viime vuosina. Tilanne on muuttunut ja  nyt meillä on ilo ilmoittaa, että Jacuzzi® on maailman suurin ulkoporealtaiden valmistaja! Jacuzzi® valmistaa noin 60.000 ulkoporeallasta per vuosi. Lisäksi valikoimasta löytyy legendaariset sisäporealtaat, samoin suihkut, hanat ja jopa Sasha®-saunaratkaisu.

Jacuzzin® maahantuojana Suomessa toimii itseoikeutetusti Pro Patio, joka on Poreisiin.fi:n taustayritys. Jacuzzin® ulkoporealtaat löydät osoitteesta www.propatio.fi sekä Tammiston näyttelytilasta.

HUOM! Jacuzzin® ulkoporealtaat näytillä Hyvinkään Asuntomessuilla heinä-elokuussa.

Ota yhteyttä

Enquiry form FI

Yhteystiedot

Vantaa

Kauppakeskus Viisari 1. krs, Martinkyläntie 47, 01720 Vantaa

Myynti09-3154 3050

Emailmyynti@propatio.fi



Pro Patio Oy on ulko- ja sisäporealtaisiin, uima-altaisiin ja kylpytynnyreihin erikoistunut AAA-luokitettu yritys. Meiltä saat laadukkaat altaat kaikista koko- ja hintaluokista, maailman johtavilta valmistajilta. Myös allastarvikkeet ja huolto kuuluvat palvelutarjontaamme.

Laajasta allasvalikoimastamme löydämme yhdessä varmasti myös Sinun toiveisiisi sopivan altaat. Voimaa vedestä!

X