Uudet 500m2:n tilat Vantaalla

Aiemmat tilamme jäivät auttamattomasti liian pieniksi toimintamme kokoon nähden. Olemme muuttaneet uusiin 500m2:n tiloihin ja keskittäneet koko toiminnan yksiin tiloihin. Jatkossa näyttelytila, allasvarasto ja tarvikekauppa sijaitsevat kätevästi yhden ja saman katon alla.

Näyttelytilaa rakennetaan parhaillaan ja pyrimme saamaan tilat valmiiksi mahdollisimman pian. Pääset kuitenkin tutustumaan allasvalikoimaan myös remontin keskelle.

Uuteen tilaan tulee iso näyttelyalue, tarvikekauppa, allasvarasto ja huoltotilat. Uusien tilojen ansiosta pystymme toimittamaan tarvikkeet ja altaat entistäkin nopeammin. Pyrimme pitämään 50 ulkoporeallasta jatkuvasti varastossa lähtövalmiina Lisäksi näyttelyaltaita tulee olemaan parikymmentä. Huimaa!

Kasvatamme myös tarvikevarastoa ja lokakuun lopussa on  1.000 suodatinta hyllyssä!

Tänä vuonna olemme toimittaneet jo yli 170 ulkoporeallasta!

Ota yhteyttä

Enquiry form FI

Yhteystiedot

Vantaa

Kauppakeskus Viisari 1. krs, Martinkyläntie 47, 01720 Vantaa

Myynti09-3154 3050

Emailmyynti@propatio.fi



Pro Patio Oy on ulko- ja sisäporealtaisiin, uima-altaisiin ja kylpytynnyreihin erikoistunut AAA-luokitettu yritys. Meiltä saat laadukkaat altaat kaikista koko- ja hintaluokista, maailman johtavilta valmistajilta. Myös allastarvikkeet ja huolto kuuluvat palvelutarjontaamme.

Laajasta allasvalikoimastamme löydämme yhdessä varmasti myös Sinun toiveisiisi sopivan altaat. Voimaa vedestä!

X