Nyt se on virallista: olemme Suomen suurin

Vuoden 2013 tilinpäätöstietojen perusteella uskallamme sen nyt sanoa ääneen: olemme Suomen suurin ulkoporealtaisiin erikoistunut yritys! Arviomme mukaan olemme kappalemääräisesti laskettuna myyneet ulkoporealtaita eniten Suomessa jo aiemmin, mutta nyt myös liikevaihtomme on alan erikoisliikkeistä suurin. Kiitos asiakkaat ja kiitos henkilökunta!

Tämä ei ole sattuman tulosta vaan vuosien innostavan ja antoisan työn lopputulos. Työ ei toki lopu tähän vaan jatkuu entistäkin intensiivisempänä. Voimme rinta rottingilla sanoa, että kokonaispaketti on meillä hallussa. Joka päivä pyrimme hiomaan toimintaamme vieläkin laadukkaammaksi ja laajentamaan tuotepalettia, jotta te, hyvät asiakkaamme, voitte nauttia mukavista, huolettomista ja nautinollisista ulkoporekylvyistä niin tänä kuin ensi vuonna ja vielä 20 vuoden kuluttua.

Kiitos ja kumarrus!

Illalla poreisiin? Ihan kuten joka ilta…

Ota yhteyttä

Enquiry form FI

Yhteystiedot

Vantaa

Kauppakeskus Viisari 1. krs, Martinkyläntie 47, 01720 Vantaa

Myynti09-3154 3050

Emailmyynti@propatio.fi



Pro Patio Oy on ulko- ja sisäporealtaisiin, uima-altaisiin ja kylpytynnyreihin erikoistunut AAA-luokitettu yritys. Meiltä saat laadukkaat altaat kaikista koko- ja hintaluokista, maailman johtavilta valmistajilta. Myös allastarvikkeet ja huolto kuuluvat palvelutarjontaamme.

Laajasta allasvalikoimastamme löydämme yhdessä varmasti myös Sinun toiveisiisi sopivan altaat. Voimaa vedestä!

X