Ulkoporealtaiden toimitus ympärivuotista

Ulkoporealtaan käyttöönotto talvella ei ole ongelma

Ulkoporealtaan toimitukset eivät ole sidottuja kesäaikaan vaan toimitamme ulkoporealtaita ympäri vuoden Suomen joka kolkkaan. Ulkoporealtaan käyttöönotossa tai ulkoporealtaan toimituksessa ei ole eroavaisuuksia vuoden aikojen välillä. Kaikki ulkoporealtaamme ovat hyvin eristettyjä ja Suomen olosuhteissa testattuja. Kaikkien Jacuzzi -ulkoporealtaidenmukana toimitetaan eristetty lämpökansi.

Talvella kylpeminen parhaimmillaan

Talvella ulkoporealtaassa kylpeminen on todella nautinnollista, kun lämpimän veden ja kylmän ilman kontrasti tulee voimakkaasti esiin. Kun illat pimenevät, poreet senkun paranevat. Kaikissa Jacuzzi -ulkoporealtaissa on vakiovarusteena led-valaistusjärjestelmä, kaunis valaistus takaa, että rentoudut kylvyssä maksimaalisesti.

Tule tutustumaan laajaan ulkoporeallasvalikoimaamme Vantaan myymäläämme. Myymälässä on näytilla parikymmentä ulkoporeallasta eri hinta -ja kokoluokista.

Myymälä auki ma-pe 10-18, la 11-15.

J495talvi

Ota yhteyttä

Enquiry form FI

Yhteystiedot

Vantaa

Kauppakeskus Viisari 1. krs, Martinkyläntie 47, 01720 Vantaa

Myynti09-3154 3050

Emailmyynti@propatio.fi



Pro Patio Oy on ulko- ja sisäporealtaisiin, uima-altaisiin ja kylpytynnyreihin erikoistunut AAA-luokitettu yritys. Meiltä saat laadukkaat altaat kaikista koko- ja hintaluokista, maailman johtavilta valmistajilta. Myös allastarvikkeet ja huolto kuuluvat palvelutarjontaamme.

Laajasta allasvalikoimastamme löydämme yhdessä varmasti myös Sinun toiveisiisi sopivan altaat. Voimaa vedestä!

X