Jacuzzi® kansainväliseksi kumppaniksi World Cup alppihiihdon maailmancuppiin

Jacuzzi® on solminut yhteistyösopimuksen alppihiihdon maailmancupin kanssa koskien seitsemää maaimancupin osakilpailua vuonna 2015–2016. Jacuzzi® on World Cupille uusi kansainvälinen kumppani. Pro Patio on Suomen Jacuzzin® edustaja, Jacuzzin® maahantuoja sekä jälleenmyyjä. Jacuzzin® ja World Cupin yhteistyö käynnistyy Levin osakilpailun myötä, joka järjestetään 13.–15.11.2015. Pro Patio operoi Jacuzzin® Levin osakilpailun ja on näkyvästä esillä kilpailupaikalla.

Levin kilpailuviikonlopun aikana Jacuzzin® lämpimistä poreista pääsee nauttimaan kisarinteen maalialueella, Lapland Avenuella sekä Levin keskustan Zero pointilla. Leville rakennetaan Olotar sauna sekä Varjokatos kokonaisuus, jossa Levin kisan kävijät pääsevät nauttimaan Hehku-kiukauden pehmeistä löylyistä. Saunan yhteydessä on tietenkin Jacuzzin® ulkoporealtaita, joihin voi pulahtaa nauttimaan kisatunnelmasta.

“World Cup on Jacuzzille® sekä Pro Patiolle erinomainen yhteistyökumppani, sillä ulkoporealtaat ovat parhaimmillaan talvella ja Jacuzzin® altaiden edistyksellisten hierontaominaisuuksien vaikutus palauttaa sekä huippu-urheilijan että kuntoilijan urheilusuorituksen jäljiltä. Tunnettuus tuotteiden ympärivuotisuudesta ja altaiden hierontaominaisuuksista ovat Suomessa vielä vähäisiä. Pro Patio haluaa kertoa ihmisille tästä arjen luksuksesta”, kertoo Pro Patio Oy:n toimitusjohtaja Jari Vahtola.

worldcuplevi-logo

Jacuzzi® on yhteistyökumppanina Levin osakilpailun lisäksi Lake Louisen, Beaver Creekin, Åren, Cortina d´Ampezzon, Crans Montanan sekä Chamomixin osakilpailuissa. Alppihiihdon pujottelun maailmancupia on laskettu Suomessa Levillä vuodesta 2004 alkaen.

Jacuzzin® lisäksi muita World Cup Levin yhteistyökumppaneita ovat Audi, Longines, Emmi Cafe Latte, Jack Wolfskin, Milka, Genrali, Bridgestone, Rauch, Intersport, Finavia, Mandatum Life, Nova, Kataja Event, Jacob’s Creek, Lapin Kansa, YLE, Lippupalvelu.
Lisätietoja tapahtumasta World Cupin Levin sivuilta