Jacuzzi® alppihiihdon kumppaniksi

Jacuzzi® & World Cup

Jacuzzi® on solminut yhteistyösopimuksen alppihiihdon maailmancupin kanssa koskien seitsemää maaimancupin osakilpailua vuonna 2015–2016. Jacuzzi® on World Cupille uusi kansainvälinen kumppani.Jacuzzi-gold-logo-3-300x125Pro Patio on Suomen Jacuzzin® edustaja, Jacuzzin® maahantuoja sekä jälleenmyyjä. Jacuzzin® ja World Cupin yhteistyö käynnistyy Levin osakilpailun myötä, joka järjestetään 13.–15.11.2015. Pro Patio operoi Jacuzzin® Levin osakilpailun ja on näkyvästä esillä kilpailupaikalla.Levin kilpailuviikonlopun aikana Jacuzzin® lämpimistä poreista pääsee nauttimaan kisarinteen maalialueella, Lapland Avenuella sekä Levin keskustan Zero Pointilla. Leville rakennetaan Olotar sauna sekä Varjokatos kokonaisuus, jossa Levin kisan kävijät pääsevät nauttimaan Hehku-kiukauden pehmeistä löylyistä. Saunan yhteydessä on tietenkin Jacuzzin® ulkoporealtaita, joihin voi pulahtaa nauttimaan kisatunnelmasta.“World Cup on Jacuzzille® sekä Pro Patiolle erinomainen yhteistyökumppani, sillä ulkoporealtaat ovat parhaimmillaan talvella ja Jacuzzin® altaiden edistyksellisten hierontaominaisuuksien vaikutus palauttaa sekä huippu-urheilijan että kuntoilijan urheilusuorituksen jäljiltä. Tunnettuus tuotteiden ympärivuotisuudesta ja altaiden hierontaominaisuuksista ovat Suomessa vielä vähäisiä. Pro Patio haluaa kertoa ihmisille tästä arjen luksuksesta”, kertoo Pro Patio Oy:n toimitusjohtaja Jari Vahtola.Lisätietoja tapahtumasta World Cupin Levin sivuiltaWorld Cupin esittelyaltaat ovat myynnissä! Kysy lisää, info@propatio.fi