Pro Patio on ostanut ACONin uima-allasliiketoiminnan

Pro Patio Oy on tunnettu erittäin korkealaatuisten ulko- ja sisäporeallasmerkkien maahantuojana. Yritys on toimittanut jo yli 1500 ulkoporeallasta niin yksityisiin talouksiin kuin yrityksillekin. 23.6.2016 lähtien Pro Pation kokonaisvaltainen palvelukonsepti sisältää ulko- ja sisäporealtaiden, allastarvikkeiden, varaosien ja oheistuotteiden sekä huolto- ja ylläpitopalveluiden lisäksi myös laadukkaat lasikuituiset uima-altaat suomalaisen ACONin uima-allasliiketoiminnan siirtyessä uudelle toimijalle.

Pro Pation ydinliiketoimintaa on tarjota hyvinvoinnista ja rennosta yhdessäolosta kiinnostuneille ihmisille voimaa vedestä. Tyytyväiset asiakkaat ympäri Suomea ovat saaneet omaan pihapiiriinsä tai yrityksensä asiakkaille hemmottelukokemuksia ja arjen luksusta allasinvestoinneillaan. Yritys on tarkka myymiensä tuotteiden sekä tarjoamisensa palvelukonseptien laadusta. Pro Patio mm. edustaakin Suomessa yksinoikeudellasisä- ja ulkoporealtaiden ehdotonta kuningasta Jacuzzia®. Yrityskaupassa Pro Pation valikoimiin siirtyneet uima-altaat ovat käsintehtyjä modernin teknologian altaita pohjolan ankariin olosuhteisiin. ”Nämä uima-altaat soveltuvat loistavasti allasportfolioomme. Altaiden valmistuksessa on käytetty ainoastaan parhaiden toimittajien laadukkaimpia materiaaleja ja näin ollen altaille myönnetäänkin 10 vuoden takuu! Olemme todella tyytyväisiä, että ACON valitsi meidät luotettavaksi allasliiketoiminnan jatkajaksi. Kaupan myötä olemme jatkaneet luomamme kasvustrategian täytäntöönpanoa mm. alkuvuodesta avatun uuden laajennetun allasmyymälämme jatkoksi. ” kertoo toimitusjohtaja Jari Vahtola. Myös Acon Finland Oy:n toimitusjohtaja Tarmo Sallinen on tyytyväinen toteutuneeseen liiketoimintakauppaan: ”Halusimme selkeyttää konseptiamme ja keskittyä jatkossa enemmän ydinliiketoiminta-alueisiimme. Tämän vuoksi päätimme myydä uima-allasliiketoimintamme. Pitkällisen ja perusteellisen kartoituksen jälkeen löysimme allastoiminnalle luotettavan jatkajan, Pro Patio Oy:n, joka kykenee palvelemaan uima-allasasiakkaitamme vaatimallamme tasolla.”

Kauppa käsittää koko uima-allas-, tarvike- ja varusteliiketoiminnan, pois lukien Swim ́n ́Play –teräspeltialtaat. Kaikkien ACONin ennen kaupantekohetkeä myymien uima-altaiden ja varusteiden takuuajat ja –ehdot säilyvät ennallaan. Ainoa muutos on se, että jatkossa takuu- ja varaosa-asioita hoitaa Pro Patio Oy. Kauppa astui voimaan 23.6.2016 ja siirtymä toteutetaan portaittain muutaman viikon kuluessa. Edellä mainitusta päivämäärästä alkaen allasasioissa teitä palvelee ammattitaidolla ja alan huippuosaamisella Pro Patio Oy.

Lisätietoja:
Jari Vahtola toimitusjohtaja
Pro Patio Oy jari(at)propatio.fi
puh.  010 3210 335

altaat_kateg

Ota yhteyttä

Enquiry form FI

Yhteystiedot

Vantaa

Kauppakeskus Viisari 1. krs, Martinkyläntie 47, 01720 Vantaa

Myynti09-3154 3050

Emailmyynti@propatio.fi



Pro Patio Oy on ulko- ja sisäporealtaisiin, uima-altaisiin ja kylpytynnyreihin erikoistunut AAA-luokitettu yritys. Meiltä saat laadukkaat altaat kaikista koko- ja hintaluokista, maailman johtavilta valmistajilta. Myös allastarvikkeet ja huolto kuuluvat palvelutarjontaamme.

Laajasta allasvalikoimastamme löydämme yhdessä varmasti myös Sinun toiveisiisi sopivan altaat. Voimaa vedestä!

X