100 allasta alle viikon toimitusajalla

Pro Patiolla on noin 100 ulkoporeallasta Vantaan varastolla heti toimitukseen. Käytännössä ”heti toimitukseen” tarkoittaa alle viikkoa tilauksesta. Kaikkia värejä ja versiovaihtoehtoja ei luonnollisesti löydy heti hyllystä ja suosituimmat allasmallit voivat hetkellisesti loppua varastosta, mutta täydennystä tulee lähes viikoittain sesonkiaikaan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Meillä on myös hallussamme epävirallinen maailmanennätys toimitusnopeudesta: asiakas tilasi ulkoporealtaan eräänä keskiviikkoisena kesäisenä päivänä klo 14. Allas oli hänen omakotitalonsa kattoterassilla klo 16! Ensimmäiset kylvyt perhe nautti jo samana iltana (allas täytettiin lämpimällä vedellä).

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hyppää sinäkin poreisiin jo seuraavana viikonloppuna! Porekuumeeseen paras lääke on Pro Patio.