Uusi Keitele-ulkoporeallas 3.990€

Olemme julkaisseet uuden Keitele-ulkoporealtaan ja hinta on ainoastaan 3.990 euroa!

Tässä ulkoporealtaassa on makuupaikan lisäksi kolme istumapaikkaa eli huippuallas neljälle. Rotaatiovaluvalmistusmenetelmän ansiosta allas on 100%sti puuvapaa, saumaton, kevyt ja kestävä. Pinta on helppohoitoinen ja ylläpito vaivatonta. Tehokkaan suodatusjärjestelmän lisäksi veden puhtaanapidossa auttaa sisäänrakennettu otsonaattori.

Keitele (3)

Ulkoporealtaan allaskuori on muotoiltu niin, että kansi painuu allaskuoren sisään tehden ulkoporealtaasta erittäin tiiviin. Toimitamme kaikki ulkoporealtaat aina eristetyn lämpökannen kera. Näyttävä LED-valaistusjärjestelmä kuuluu porealtaan hintaan. Keitele valmistetaan 100%:sti USA:ssa ja värivaihtoehtoina on vaaleanruskea sekä harmaa.

Keitele (4)Poreisiin Victoria ulkoporeallas

Keitele-ulkoporealtaan ulkomitat ovat 198x175cm ja tyhjäpaino ainoastaan 147kg. Allas on helppo ja vaivaton viedä asennuspaikalle ja asentaa ilman suuria pohjatöitä. Tutustu tarkempiin mallitietoihin TÄÄLLÄ

Keitele tulee näyttelytilaan koeistuttavaksi pe 14.10. alkaen ja toimitukset alkavat ma 17.10. Varaa omasi nyt ja toimitetaan sopimuksen mukaan!

Illalla poreisiin…? Taatusti! Parhaat kylpykelit alkavat iltojen viilentyessä.