5 kpl erä tehokasta erikoismallia!

Saamme pienen erikoiserän uutuusmallia Wellis Paradise. Tämä ulkoporeallas tarjoaa hyvät tilat neljälle, siinä on tehokkaat hieronnat, näyttävä led-valaistus ja pisteenä i:n päälle Bluetooth-musiikkijärjestelmä!

Paradise-ulkoporealtaassa on kaksi makuupaikkaa ja kolme istumapaikkaa. Ulkomitat 202x202cm, 2x 2,2kw-hierontapumppua (tehokas!), lämmitin 3kw ja monivärivalaistus. Kahden kaiuttimen musiikkijärjestelmä toimii langattomasti Bluetooth-yhteydellä. Luonnollisesti eristetty lämpökansi, suodatin ja virtajohto kuuluvat toimitussisältöön.

Lämmitys- ja ohjaustekniikka Balboa Watergroupin valmistamat.

 

 

Vain viidelle nopeimmalle!

Paradise + vaivattomat Aqua Kristal-hoitoaineet + rahti koko Suomeen, hinta vain 6.990 euroa!!!

Kysy lisää: p.010-3210 330, info@propatio.fi