Uutuustuotteita ja ennakkotilaajan tarjous

Uutena tuotteena valikoimaamme on tulossa tukeva tunnelmallinen LED-valoilla varusteltu kelluva juomateline kuudelle lasille. Telineen keskellä paikka pullolle, johon mahtuu hyvin esimerkiksi kouhuviinipullokin. Tunnelmalliset LED-valot tuovat oman säväyksensä pimeneviin kylpyiltoihin ja samalla nostaa allaspirskeet uudelle tasolle.

Nyt ennakkotilaajan etuna tarjotin elokuun ajan alennettuun 59€ hintaan!

Tilaa tarjotin tästä tai tule tekemään tilaus myymäläämme.

        

Toisena uutuustuotteena verkkokaupasta sekä myymälästämme löytyy ECOSAVR –nestemäinen allaspeite. Tämä nestemäinen allaspeite soveltuu kaikkiin uima-altaisiin. Patentoidusta venttiilistä leviää altaaseen Heatsavr ainetta, joka muodostaa veden pinnalle biohajoavan, näkymättömän ja täysin turvallisen molekyylikalvon. ECOSAVR vähentää veden haihtumista ja näin ollen allasveden lämmityskulut laskevat ja vettä säästyy.

Yksi ECOSAVR –pakkaus suojaa allastasi noin kuukauden ajan. Isommissa (<40m2) altaissa voidaan käyttää kahta pakkausta.

Tilaa ECOSAVR tästä tai tule myymäläämme kaupoille.

Myymälämme löydät Vantaan Petikosta, Laastikuja 1. Olemme avoinna arkisin klo 10-18 ja lauantaisin klo 10-15.