Pro Pation Allashulinat

Tänään 9.5. alkavat Allashulinat on selvä kevään merkki! Mikäli olet aina unelmoinut ulkoporealtaasta pihallasi, nyt on mahdollisuus toteuttaa tämä unelma Allashulina -hintaan.

Allashulinoilta löydät kattavasti eri kokoisia altaita aina kolmen kylvettävistä altaista isoihin kuuden kylpijän porealtaisiin.

Allashulinat kestävät aina toukokuun loppuun asti (31.5.) tai niin kauan kuin altaita varastossa riittää. Toimithan nopeasti, jotta saat juuri toivomasi altaan.

Ulkoporeallas on ympärivuotiseen käyttöön tarkoitettu, aina kylpyvalmis ja vaivaton. Lämmin vesi sekä tehokas ja monipuolinen hieronta rentouttaa lihakset ja lievittää stressiä.

Ulkoporeallas tuo luksusta arkeesi. Poreallas on paikka rentoutumiseen ja nautiskeluun kiireellisen arjen keskellä – sijoitus omaan hyvinvointiisi.

Tutustu Allashulina altaisiimme:

 

Wellis Compact
5.250 € norm. 5.990 €

Kompaktin kokoinen, tyylikäs ulkoporeallas kolmelle henkilölle. Tässä altaassa on kaksi tilavaa makuupaikka ja yksi istumapaikka.

Wellis Palermo Deluxe
9.490 € norm. 10.4990

Welliksen Palermo ulkoporealtaan ominaisuudet puhuttelevat vaativaakin kylpijää: Tehokkaat pumput tuottavat nautinnolliset vesihieronnat, lisänä lempeä ilmahieronta ja aromaterapia haluamillasi tuoksuilla.

Wellis Robinson Deluxe
11.990 € norm. 13.490 €

Wellis Robinson on edistyksellinen ja suuri allas vaativille kylpijöille. Tyylikkäästi muotoillussa ja verhoillussa Robinsonissa on kylpijöille runsaasti tilaa. Istuimet ovat tilavat ja jalkatilaa on runsaasti jokaiselle kylpijälle.

Tule Allashulinoille myymälään tai ota yhteyttä myyntiimme.