Ulkoporealtaan asennus

Pidämme tärkeänä, että meiltä ostamasi ulkoporealtaan asennus ja käyttöönotto sujuu suunnitelmien mukaan. Henkilökuntamme kokemus ja asiantuntemus on tukenasi aina altaan hankkimisesta, sen asentamiseen ja käyttöönottoon asti. Tuhannet suomalaiset nauttivat toimittamiemme altaiden poreista, joten kokemusta on kertynyt haastavista ja erikoisistakin asennuspaikoista.

SANYO DIGITAL CAMERA nosto4 traktorivillisiat2

Järjestämme tarvittaessa noston laitteineen ulkoaltaallesi, jolloin poreallas saadaan nostettua paikoilleen sujuvasti ja turvallisesti. Nostimella altaan pystyy haastavassa asennuskohteessa sijoittamaan jopa 40 metrin päähän nosturista.

Altaan alustan tulee olla tasainen ja kestää ulkoporealtaan paino vesineen ja kylpijöineen. Pienimmät ulkoporealtaat painavat vesineen noin tuhat, keskikokoiset noin kaksituhatta kiloa. Suurimmat altaamme, ulkoporealtaan ja uima-altaan yhdistelmät eli swim-ulkoporealtaat painavat noin kahdeksan tuhatta kiloa vesineen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA piha roudaa

Sähköliitäntä tulee lain mukaan olla vikavirtasuojattukylpijöiden turvallisuuden takia. Varmista, että vikavirta ja sulakkeet ovat varattuina pelkästään ulkoporeallasta varten. Mikäli altaan asennus vaatii esimerkiksi uuden sähkörasian tai muutoksia sulaketauluun, järjestämme tarvittaessa sähköasentajan paikalle ennen altaan toimitusta.

lenni tytto

Ulkoporeallas ei tarvitse erillistä vesiliitäntää, sillä allas täytetään puutarhaletkulla. Vesi lämpenee automaattisesti ohjauspaneelista asettamaasi lämpötilaan. Tyhjennystä varten altaassa on oma tyhjennysventtiili.

haikon_ulkoporeallas piha11

Altaan voi upottaa esimerkiksi terassiin.  Tällöin jo asennusvaiheessa tulee huomioida myös altaan huoltoluukulle pääsy.

Minkä tahansa ulkoporealtaan voi tietenkin asentaa myös rakennuksen sisätiloihin. Kysy meiltä lisätietoja ja vinkkejä altaan asennuksesta ja ympäristöstä. Pihaunelmienne toteuttamisessa apunanne on yhteistyökumppanimme Piha-arkkitehti Heidi Hannus Piha- ja vihersuunnittelu Villa Garden.

lapsia

jac1
we
poreisiin-logo1
luxe-pools-logo
skargards-logo

Request Offer

X

Your Message