Huolto- & tarvikepalvelu

Ammattitaitoinen huoltohenkilökuntamme pitää huolen siitä, että saat tarvittaessa hankkimasi altaan takuulle vastinetta.

Huollamme kaikki toimittamamme altaat takuuaikana ja luonnollisesti myös takuuajan jälkeen. Edustamiemme tuotemerkkien lisäksi huollamme myös muun merkkiset porealtaat. Huoltopalvelumme toimii maanlaajuisesti. Huollamme altaasi, sijaitsee se sitten tunturissa, maakunnassa tai pääkaupunkiseudulla.

Suomen varastomme käsittää laajan tarvike- ja varaosavalikoiman – sen lisäksi saamme tavarantoimittajiltamme lähes minkä tahansa osan altaan huoltoa tai korjausta varten parin vuorokauden kuluessa.

Meiltä saat suodattimet, hoitoaineet ja tarvikkeet kaikille allasmerkeille ja -malleille. Valikoiman löydät myymälästämme >> ja alan suurimmasta verkkokaupastamme >>.

Huollon yhteystiedot:
p.010-3210 333
huolto(at)propatio.fi
Tarvikkeet ja hoitoaineet:
p.010-3210 330
info(at)propatio.fi

Ota yhteyttä


Turvallisuustarkistus: Klikkaathan ruutua, jotta varmistamme sinun olevan todellinen käyttäjä.

Takaamme 100% yksityisyydensuojan. Tietoja ei anneta kolmansille osapuolille.

Pro Patio Oy on ulko- ja sisäporealtaisiin, uima-altaisiin ja kylpytynnyreihin erikoistunut AAA-luokitettu yritys. Meiltä saat laadukkaat altaat kaikista koko- ja hintaluokista, maailman johtavilta valmistajilta. Myös allastarvikkeet ja huolto kuuluvat palvelutarjontaamme.

Myymälässämme on näytillä lähes 30 poreallasta, kylpytynnyreitä ja uima-altaita.

Laajasta allasvalikoimastamme löydämme yhdessä varmasti myös Sinun toiveisiisi sopivan altaat. Voimaa vedestä!