J-400 -sarja

J-400 -sarja on Jacuzzin® premium-mallisto ylellisillä ominaisuuksilla.  J-400 -sarjan ulkoporealtaiden muotoilu on suunniteltu nautinnolliseksi kylpeä – altaissa on runsaasti jalkatilaa. Uudenlaisessa muotoilussa on huomioitu erityisesti vaivaton kulku kylpyyn ja altaasta kylvyn jälkeen pois. Suuret, pienet ja pyörivät suuttimet tuottavat miellyttävät ja tehokkaat hieronnat.

Tuotteet

(6 kohdetta) Nyt ilmainen toimitus

Jacuzzi® J-415

Hinta 15.990 €
Kuukausierissä - rahoitus 405 €
Henkilöt3
Mitat 193 x 168

Jacuzzi® J-425

Hinta 16.990 €
Kuukausierissä - rahoitus 430 €
Henkilöt4
Mitat 193 x 221

Kaikki valmiina

Toimitussisältö: allas varusteineen, eristetty lämpökansi, suodatin, Aqua Excellent -hoitoaineet, virtajohto ja rahti.

Kaikki on valmiina kun haluat lisätä elämään vähän luksusta.

Jacuzzi® J-445

Hinta 19.990 €
Kuukausierissä - rahoitus 505 €
Henkilöt6
Mitat 213 x 213

Jacuzzi® J-470

Hinta 21.990 €
Kuukausierissä - rahoitus 555 €
Henkilöt7
Mitat 231 x 231

Jacuzzi® J-480

Hinta 22.990 €
Kuukausierissä - rahoitus 580 €
Henkilöt6
Mitat 239 x 239

Jacuzzi® J-495

Hinta 24.990 €
Kuukausierissä - rahoitus 630 €
Henkilöt9
Mitat 229 x 279

Jacuzzi® J-400

Jacuzzi® on maailman suurin ulkoporeallasvalmistaja, joka valmistaa yli 40 000 poreallasta vuosittain. Jacuzzi® julkaisi ensimmäiset porealtaan vuonna 1956. Teknologian kehityksen kärkeä edustavat Jacuzzin® ulkoporealtaat valmistetaan USA:n ja Italian tehtailla.Pro Patio Oy on Jacuzzin® Suomen maahantuoja ja jälleenmyyjä.

J-400 -sarja on Jacuzzin® premium-mallisto ylellisillä ominaisuuksilla.  J-400 -sarjan ulkoporealtaiden muotoilu on suunniteltu nautinnolliseksi kylpeä – altaissa on runsaasti jalkatilaa. Uudenlaisessa muotoilussa on huomioitu erityisesti vaivaton kulku kylpyyn ja altaasta kylvyn jälkeen pois. Suuret, pienet ja pyörivät suuttimet tuottavat miellyttävät ja tehokkaat hieronnat.

Kaikissa J-400 -sarjan altaissa löytyvät samat vakio-ominaisuudet, mutta altaiden koko, paikkojen muotoilu sekä hierontaominaisuudet vaihtelevat mallien välillä. Vakiona tässä mallistossa ovat muun muassa bluetooth -musiikkijärjestelmä ja veden voimansiirto-ohjain jokaista pumppua kohden.Tunnelman viimeistelevät valaistut ja korkeussäädettävät niskatyynyt, juomatelineet, näyttävä valaistus sekä vesiputous.

J-400 -sarjan ulkoporealtaiden hinnat alkavat 14.900:sta eurosta tai rahoituksella 220€ kuukaudessa. Kaikki Jacuzzi ulkoporealtaat ovat ympärivuotiseen käyttöön tarkoitettuja ja aina kylpyvalmiita.

- Asiakaslupauksemme -

Jacuzzi ®
Italialaista muotoilua
Yli 400 patenttia
Ilmainen ja nopea toimitus
Hinta sisältää rahdin ja hoitoaineet
Varastoaltaat viikossa
Rahoitusratkaisut
osamaksukorko 0%
jopa 40 kk:n maksuaika
Luotettava kumppani
Jacuzzi® - 60 vuoden kokemuksella
Kattava takuu - oma huolto

Rahti kuuluu hintaan

Ulkoporealtaan toimittaa kuljetusliikkeemme, jonka kanssa olemme tehneet yhteistyötä jo pitkään. Ulkoporeallas toimitetaan trukkilavan päällä pystyasennossa. Lisämaksusta voit tilata toimituksen nosturiautolla. Tarvittaessa kysy tarkemmat tiedot asiantuntevalta myyjältämme.

Painonsa ja kokonsa vuoksi kuorma-autot eivät pysty toimittamaan tilauksia osoitteisiin, joihin pitää kulkea esimerkiksi lautalla tai veneellä (esimerkiksi Ahvenanmaa). Ilmoitamme aina mahdollisista toimitusrajoitteista asiakkaalle ennen tilauksen lähettämistä.

Vieraile myymälässämme ja juttele asiantuntevan henkilökunnan kanssa

Tule käymään Vantaan myymälässämme, jossa on nähtävillä sisä- ja ulkoporealtaita monissa eri koko- ja hintakategorioissa. Nähtävillä on myös kylpytynnyreitä sekä uima-allas.

Henkilökuntamme auttaa löytämään oikean altaan juuri sinulle ja antaa parhaat vinkit valitsemasi altaan käyttöön.

Terveysvaikutukset

Valitset sitten ulko- tai sisäaltaan, tarjoaa se lukuisia mahdollisuuksia rentoutumiseen kotonasi vuoden jokaisena päivänä. Lämmin vesi sekä tehokas ja monipuolinen hieronta rentouttaa lihakset ja lievittää stressiä.

Ulkoporeallasta on vaivaton käyttää ja se on aina kylpyvalmis. Mikä parasta se on tarkoitettu ympärivuotiseen käyttöön. Altaan lämpökansi, hyvä eristys sekä lämmitys- ja suodatusjärjestelmä takaavat sen, että vesi pysyy valitussa lämpötilassa. Tämän ansioista pääset nauttimaan rentouttavasta kylvystä silloin, kun sinä haluat.

Porealtaan käyttö

Sisä- ja ulkoporealtaat tarjoavat lukuisia mahdollisuuksia rentoutumiseen kotonasi vuoden jokaisena päivänä. Lämmin vesi sekä tehokas ja monipuolinen hieronta rentouttaa lihakset ja lievittää stressiä.

Ulkoporeallas on vaivaton ja aina kylpyvalmis ja soveltuu ympärivuotiseen käyttöön. Altaan lämpökansi, hyvä eristys sekä lämmitys- ja suodatusjärjestelmä takaavat sen, että vesi pysyy valitussa lämpötilassa. Tämän ansioista pääset nauttimaan rentouttavasta kylvystä silloin, kun sinä haluat. Helppohoitoisuus on yksi ulkoporealtaiden valteista, hoitoaine lisätään kerran viikossa ja veden vaihtoväli on jopa puoli vuotta.

Ota yhteyttä


Turvallisuustarkistus: Klikkaathan ruutua, jotta varmistamme sinun olevan todellinen käyttäjä.

Takaamme 100% yksityisyydensuojan. Tietoja ei anneta kolmansille osapuolille.

Jacuzzit® myy Suomessa yksinoikeudella Pro Patio.

J-400 -sarja®

Kysy meiltä lisää Jacuzzi®-tuotteista!