J-500 -sarja

J-500 -sarja edustaa ulkoporealtaiden ehdotonta huippua. J-500 –malliston altaiden hierontasuuttimet tuottavat jokaiselle istumapaikalle aidosti erilaisen hieronnan. Monipuolisissa hieronnoissa on huomioitu kaikki kehon osat aina ranteista jalanpohjiin, unohtamatta uudenlaista kylkeä hierovaa suutinta. Altaiden varustus on kattava sisältäen nykytekniikan mahdollistamat ominaisuudet mm. vikailmoitukset suoraan huoltosähköpostiimme.

Tuotteet

(2 kohdetta) Nyt ilmainen toimitus

Jacuzzi® J-575

Hinta 24.990 €
Kuukausierissä - rahoitus 630 €
Henkilöt5
Mitat 231 x 231

Jacuzzi® J-585

Hinta 24.990 €
Kuukausierissä - rahoitus 630 €
Henkilöt7
Mitat 231 x 231

Jacuzzi® J-500

Jacuzzi® on maailman suurin ulkoporeallasvalmistaja, joka valmistaa yli 40 000 poreallasta vuosittain. Jacuzzi® julkaisi ensimmäisen porealtaan 1956. Teknologian kehityksen kärkeä edustavat Jacuzzin® ulkoporealtaat valmistetaan USA:n ja Italian tehtailla.Pro Patio Oy on Jacuzzin® Suomen maahantuoja ja jälleenmyyjä.

J-500 -sarja edustaa ulkoporealtaiden ja Jacuzzin® ehdotonta huippua. J-500 –malliston altaiden hierontasuuttimet tuottavat jokaiselle istumapaikalle aidosti erilaisen hieronnan. Monipuolisissa hieronnoissa on huomioitu kaikki kehon osat aina ranteista jalanpohjiin, unohtamatta uudenlaista kylkeä hierovaa suutinta.

Altaiden muotoilu on kaunis ja ajaton ja värit ovat asiakkaan räätälöitävissä. Varusteiltaan J-500 -sarja edustaa kaikkea, mitä vaativa kylpijä voi toivoa: Tunnelmalliset valaistukset ulottuvat vesiputouksista aina altaan ulkoverhoiluun saakka. Bluetooth -musiikkijärjestelmä ja WiFi-ohjaus viimeistelevät nautinnollisen ja rentouttavan kylpykokemuksen. Kaikki Jacuzzi® ulkoporealtaat ovat ympärivuotiseen käyttöön tarkoitettuja ja aina kylpyvalmiita.

Jacuzzi ®
Italialaista muotoilua
Yli 400 patenttia
Ilmainen ja nopea toimitus
Hinta sisältää rahdin ja hoitoaineet
Varastoaltaat viikossa
Rahoitusratkaisut
osamaksukorko 0%
jopa 40 kk:n maksuaika
Luotettava kumppani
Jacuzzi® - 60 vuoden kokemuksella
Kattava takuu - oma huolto

Jacuzzin® uniikkia designia

Jacuzzin® sisä- ja ulkoporealtaat ovat tunnettuja tyylikkäästä ja klassisesta muotoilusta. Muotoilussa kiinnitetään erityisesi huomiota ergonomiaan ja ajattomuuteen. Altaiden materiaalit ovat laadukkaita ja kestäviä. Jokainen yksityiskohta on tarkkaan mietitty vastaamaan brändin filosofiaa. Jacuzzin® 250 patenttia takaavat ensiluokkaisen kylpynautinnon.

Rahti kuuluu hintaan

Ulkoporealtaan toimittaa kuljetusliikkeemme, jonka kanssa olemme tehneet yhteistyötä jo pitkään. Ulkoporeallas toimitetaan trukkilavan päällä pystyasennossa. Lisämaksusta voit tilata toimituksen nosturiautolla. Tarvittaessa kysy tarkemmat tiedot asiantuntevalta myyjältämme.

Painonsa ja kokonsa vuoksi kuorma-autot eivät pysty toimittamaan tilauksia osoitteisiin, joihin pitää kulkea esimerkiksi lautalla tai veneellä (esimerkiksi Ahvenanmaa). Ilmoitamme aina mahdollisista toimitusrajoitteista asiakkaalle ennen tilauksen lähettämistä.

Vieraile myymälässämme ja juttele asiantuntevan henkilökunnan kanssa

Tule käymään Vantaan myymälässämme, jossa on nähtävillä sisä- ja ulkoporealtaita monissa eri koko- ja hintakategorioissa. Nähtävillä on myös kylpytynnyreitä sekä uima-allas.

Henkilökuntamme auttaa löytämään oikean altaan juuri sinulle ja antaa parhaat vinkit valitsemasi altaan käyttöön.

Ulkoporealtaan asennus

Altaan ollessa paikoillaan, täytä allas siten, että suuttimet jäävät veden pinnan alapuolella. Tämän jälkeen voit kytkeä sähköt altaaseen. Kaikissa altaissamme on valmiina sähköjohto.

Suosittelemme, että sähkönsyöttö ja vikavirta ovat vain altaan käytössä.

Ota yhteyttä


Turvallisuustarkistus: Klikkaathan ruutua, jotta varmistamme sinun olevan todellinen käyttäjä.

Takaamme 100% yksityisyydensuojan. Tietoja ei anneta kolmansille osapuolille.

Jacuzzit® myy Suomessa yksinoikeudella Pro Patio.

J-500 -sarja®

Kysy meiltä lisää Jacuzzi®-tuotteista!