Leasingrahoitus yrityksille

Ulkoporeallas houkuttelee asiakkaita ja kasvattaa kohteesi kysyntää

Miten ulkoporealtaan leasingrahoitus toimii?
Leasingrahoitus on yrityksille suunnattua ulkoporealtaan pitkäaikaista vuokrausta ennalta sovitulla vuokralla ja vuokra-ajalla. Ulkoporealtaan leasingrahoitus mahdollistaa yrityksellesi ulkoporealtaan käytön tai vuokrauksen ilman suurta kertainvestointia ja riskinottoa.

 

Ulkoporeallas vakuutena
Ulkoporeallas toimii rahoituksen vakuutena eikä muita vakuuksia välttämättä tarvita. Vuokrahinnat ovat kiinteitä ja vuokra-aika sovitaan asiakkaan toiveiden mukaan. Vuokra-aika voi olla korkeintaan viisi vuotta.

 

Helppo ja nopea leasingrahoitus
Yritysasiakas voi valita Pro Pation laajasta ulkoporeallasvalikoimasta tarpeisiinsa sopivan ulkoporealtaan. Ota meihin yhteyttä tai tule käymään Vantaan myymälässämme >> leasingsopimuksen solmimista varten. Päätös leasingrahoituksesta saapuu nopeasti ja ulkoporeallas lähtee toimitukseen asiakkaalle.

 

Vaihtoehdot leasingrahoituksen jälkeen
Rahoitusaika räätälöidään asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaiseksi. Vuokrakauden päättyessä asiakas voi halutessaan lunastaa ulkoporealtaan 12 % jäännösarvolla. Asiakas voi myös vaihtaa ulkoporealtaan uuteen tai päättää sopimuksen.

 

Esimerkki ulkoporealtaasta leasing-rahoituksella

Esimerkki ulkoporealtaan hinta 8.500€

60 kuukauden leasingsopimus 163€ / kk + tilinavauspalkkio

30 kuukauden leasingsopimus 255€ / kk + tilinavauspalkkio

Hintoihin lisätään arvonlisävero 24%.

 

Kaipaako kohteesi ylellisen rentoutumisen mahdollisuutta? Houkuttele varauskalenteri täyteen ulkoporealtaan avulla. Kysy meiltä lisää leasingrahoituksen vaihtoehdoista.

propatio-23

jac1
we
poreisiin-logo1
luxe-pools-logo
skargards-logo

Request Offer

X

Your Message