Myymälä

Olet tervetullut tutustumaan maan laajimpaan allasvalikoimaan Vantaan Petikkoon, osoitteeseen Laastikuja 1.

Myymälän aukioloajat:

Ma-Pe 10–18
La 10–15

Myynti: 0103210330 | info(at)propatio.fi
Myymälässämme on altaiden lisäksi myynnissä laaja valikoima allastarvikkeita ja altaiden hoito-aineita. Voit tilata allastarvikkeet myös maan suurimmasta allastarvikkeiden verkkokaupasta, tervetuloa ostoksille >>.

Yli 700 neliön myymälässämme ovat esillä runsas valikoimamme ulko- ja sisäporealtaita, kylpytynnyreitä ja uima-altaita. Ota uima-asusi mukaan – meillä voit vaikka pulahtaa ulkoporealtaaseen ja todeta itse, miltä tuntuu, kun useiden pyörivien suutinten miellyttävä hieronta rentouttaa kehoasi. Soita asiakaspalveluumme 010 3210 330  ja varaa ulkoporealtaiden testiaika!

Maahantuomamme allasmerkit ovat tunnettuja korkeasta laadusta. Edustamme legendaarista Jacuzzia®, sisä- ja ulkoporeammeiden ehdotonta kuningasta sekä Euroopan suurimman valmistajan, Welliksen, tuotteita. Lisäksi valikoimastamme löytyvät kevyet, rotaatiovaletut Poreisiin-malliston altaat sekä Luxe Pools -uima-altaat ja Skargards-kylpytynnyrit.

Myymälässämme myynnissä nyt myös ylelliset ja ihanan pehmeät Luin Living-kylpytekstiilit. Valikoimassa on mm. kylpypyyhkeet, tossut, hiuspyyhkeet, spamekot naisille sekä ponchopyyhkeet lapsille.

Ota yhteyttä


Turvallisuustarkistus: Klikkaathan ruutua, jotta varmistamme sinun olevan todellinen käyttäjä.

Takaamme 100% yksityisyydensuojan. Tietoja ei anneta kolmansille osapuolille.

Pro Patio Oy on ulko- ja sisäporealtaisiin, uima-altaisiin ja kylpytynnyreihin erikoistunut AAA-luokitettu yritys. Meiltä saat laadukkaat altaat kaikista koko- ja hintaluokista, maailman johtavilta valmistajilta. Myös allastarvikkeet ja huolto kuuluvat palvelutarjontaamme.

Myymälässämme on näytillä lähes 30 poreallasta, kylpytynnyreitä ja uima-altaita.

Laajasta allasvalikoimastamme löydämme yhdessä varmasti myös Sinun toiveisiisi sopivan altaat. Voimaa vedestä!