HELPPOUS ON OSA NAUTINTOA,
JONKA PRO PATIO TARJOAA
JOKAISEEN PÄIVÄÄSI.

Huolettomat ja rentouttavat hetkesi omassa altaassasi ovat palvelumme ydin. Autamme sinua valitsemaan juuri omiin tarpeisiisi vastaavan mallin Pohjoismaiden suurimmasta allasvalikoimasta, maailman laadukkaimmista allasbrändeistä.

Huolehdimme, että altaan toimitus, asennus ja käyttö on sinulle täysin huoletonta. Lupaamme, että kaikki on valmiina kun haluat lisätä elämään vähän luksusta – helposti avaimet käteen palveluna tai valintasi mukaisena toimituksena.

Varaa aika henkilökohtaiseen esittelyyn

Tule ja tutustu Pro Pation laatualtaisiin Pohjoismaiden suurimmassa allasmyymälässä Vantaan Petikossa, osoitteessa Laastikuja 1. Myymälä on avoinna arkisin kello 10-18 sekä lauantaisin kello 10-15. Voit myös varata ajan yksilölliseen allasesittelyyn jolloin palvelemme sinua juuri silloin, kun se sinulle parhaiten sopii.

Ajan yksilölliseen allasesittelyyn voit tilata helposti suoraan netistä osoitteesta www.propatio.fi, sähköpostilla osoitteesta info@propatio.fi tai puhelimitse numerosta 010 3210 330. Saat aina oppaaksesi alan huippuasiantuntijan, joka auttaa sinua löytämään juuri oikean altaan.

Toimitus ja asennus myös avaimet käteen palveluna

Ulkoporealtaiden hinta sisältää aina altaan varusteineen, eristetyn lämpökannen, helppokäyttöiset hoitoaineet, suodattimen, virtajohdon sekä rahdin pihaan. Sisäporealtaiden hinta sisältää rahdin. Tämän lisäksi valitset altaaseen haluamasi varusteet. Uima-altaiden toimituksessa saat perustekniikan, mutta rahti veloitetaan toimituskohtaisesi.

Kylpytynnyrit toimitamme valitsemillasi varusteilla ja ne sisältävät myös rahdin. Kaikkiin paketteihin saat kattavat ohjeet käyttöönottoa varten. Lisäksi saat Pro Patio omistajan oppaan, joka neuvoo sinua kaikissa altaan käyttöön liittyvissä asioissa.

Halutessasi sinun ei tarvitse tehdä mitään muuta kuin valita allas, kertoa mihin ja milloin sen haluat asennettuna ja odottaa että kaikki on valmiina Avaimet Käteen -palvelumme mukaisesti. Kysy lisää Avaimet Käteen -palvelusta omalta allasmyyjältäsi.

Haluatko tehdä asennuksen itse – helppoa, me neuvomme

Ulkoporealtaan asennus on helpompaa kuin voit kuvitellakaan. Sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin löytää altaalle tukeva paikka, hoitaa paikalle sähköpistoke ja puutarhaletku sekä varmistaa veden poisto oikeaan paikkaan. Kaikkiin paketteihin saat tarvittavat ohjeet käyttöönottoa varten. Lisäksi saat Pro Patio omistajan oppaan, joka neuvoo sinua kaikissa altaan käyttöön liittyvissä asioissa.

Huoltopalvelut takaavat sinulle huolettomuutta vuodesta toiseen

Pro Pation huoltopalvelut toimivat valtakunnallisesti ja takaavat sinulle kaikkien allasmerkkien huollon. Huoltotiimissä sinua palvelee ammattitaitoinen ja koulutettu huoltohenkilöstö.  Huollon voit tilata helposti huoltopyyntö -lomakkeella, sähköpostilla osoitteesta info@propatio.fi tai puhelimitse numerosta 010 3210 333, olemme yhteydessä sinuun arkisin 24 tunnin sisällä.

Patioiden, pihojen ja kylpytilojen suunnittelupalvelua

Unelmiesi toteuttamisessa saat aina asiantuntevaa apua viihtyisän pihan, pation ja kylpytilan suunnitteluun. Myös kattava piha-, puutarha- ja sisustussuunnittelijoista koostuva yhteistyöverkostomme on halutessasi tukenasi. Kysy lisää ja pyydä tarjous piha-, puutarha- tai sisustussuunnittelupalvelusta omalta allasmyyjältäsi.

Rahoitus; ei käsirahaa, 0% korko ja maksuaikaa jopa seitsemän vuotta

Saat kaikkiin ulkoporealtaisiin osamaksukorottoman 40 kuukauden Tuohi-rahoituksen ilman käsirahaa (maksimi 10 000 €). Osamaksukorko on 0% *. Kampanjamaksu ensimmäisellä laskulla 50 euroa ja tilinhoitopalkkio 5e/kk. Yli 10 000 € altaisiin tarjoamme Nordean Joustorahoitusta.

Ota yhteyttä

Pro Patio Oy on ulko- ja sisäporealtaisiin, uima-altaisiin ja kylpytynnyreihin erikoistunut AAA-luokitettu yritys. Meiltä saat laadukkaat altaat kaikista koko- ja hintaluokista, maailman johtavilta valmistajilta. Myös allastarvikkeet ja huolto kuuluvat palvelutarjontaamme.

Myymälässämme on näytillä lähes 30 poreallasta, kylpytynnyreitä ja uima-altaita.

Laajasta allasvalikoimastamme löydämme yhdessä varmasti myös Sinun toiveisiisi sopivan altaat. Voimaa vedestä!

Yhteystiedot

OSOITE

Laastikuja 1, F1-01720 Vantaa, Petikko

MYYNTI
HUOLTO

Turvallisuustarkistus: Klikkaathan ruutua, jotta varmistamme sinun olevan todellinen käyttäjä.

Takaamme 100% yksityisyydensuojan. Tietoja ei anneta kolmansille osapuolille.