Poreisiin-mallisto

Edullisia tuotteita

Pro Pation oman Poreisiin-malliston ulkoporealtaat ovat laadukkaita, helppoja perusaltaita. Poreisiin-altaat on helppo asentaa ja helppo käyttää.

Tarvitset vain tasaisen, kestävän alustan ja vikavirtasuojatun pistorasian. Turhat klumeruulit ja kalliimmat tekniset ratkaisut on jätetty pois, jotta on saatu helppokäyttöinen ulkoporeallas, jonka asennus on helppoa.

Poreisiin-malliston ulkoporealtaat valmistetaan USA:ssa ja Euroopassa. Toimitusaika Poreisiin-altaille on 2-5 arkipäivää.

Rahoitus 4.490€lle 155€/kk ilman käsirahaa, ei korkoa.

- Asiakaslupauksemme -

Ilmainen ja nopea toimitus
Hinta sisältää rahdin ja hoitoaineet
Varastoaltaat viikossa
Design
Modernia & klassista
Huippumuotoilua yksityiskohtia myöten
Rahoitusratkaisut
osamaksukorko 0%
jopa 40 kk:n maksuaika
Luotettava kumppani
Kattava takuu - oma huolto
Pohjolan pakkasiin

Tuotteet

(3 kohdetta) Nyt ilmainen toimitus

Poreisiin Koli

Hinta 5.490 €
Kuukausierissä - rahoitus 142 €
Henkilöt5
Mitat 190 x 190

Poreisiin Inari

Hinta 4.990 €
Kuukausierissä - rahoitus 130 €
Henkilöt3
Mitat 200 x 150
Tiesitkö?

Kokemuksemme

Olemme yrityksemme kymmenvuotiaan historian aikana toimittaneet jo noin 2.000 ulkoporeallasta niin yksityishenkilöille kuin julkisiin kohteisiin.

Poreisiin Keitele

Hinta 4.490 €
Kuukausierissä - rahoitus 100 €
Henkilöt4
Mitat 198 x 173

Porealtaan käyttö

Sisä- ja ulkoporealtaat tarjoavat lukuisia mahdollisuuksia rentoutumiseen kotonasi vuoden jokaisena päivänä. Lämmin vesi sekä tehokas ja monipuolinen hieronta rentouttaa lihakset ja lievittää stressiä.

Ulkoporeallas on vaivaton ja aina kylpyvalmis ja soveltuu ympärivuotiseen käyttöön. Altaan lämpökansi, hyvä eristys sekä lämmitys- ja suodatusjärjestelmä takaavat sen, että vesi pysyy valitussa lämpötilassa. Tämän ansioista pääset nauttimaan rentouttavasta kylvystä silloin, kun sinä haluat. Helppohoitoisuus on yksi ulkoporealtaiden valteista, hoitoaine lisätään kerran viikossa ja veden vaihtoväli on jopa puoli vuotta.

Uusimme hinnoittelun

Jotta altaan ostaminen ja asiointi kanssamme olisi entistä helpompaa, päätimme uudistaa hinnoittelumallin kokonaan. Nyt ulkoporealtaiden hinnat sisältävät kaiken tarpeellisen eikä mitään yllättäviä lisäkuluja tule. Ja mikä parasta: hintataso on keskimäärin laskenut! Toimitamme kaikki ulkoporealtaat aina virtajohdon kanssa. Altaan hinnat sisältävät lisäksi aina suodattimen, lämpökannen, helppokäyttöiset hoitoaineet, sekä rahdin ympäri Suomen.

Vieraile myymälässämme ja juttele asiantuntevan henkilökunnan kanssa

Tule käymään Vantaan myymälässämme, jossa on nähtävillä sisä- ja ulkoporealtaita monissa eri koko- ja hintakategorioissa. Nähtävillä on myös kylpytynnyreitä sekä uima-allas.

Henkilökuntamme auttaa löytämään oikean altaan juuri sinulle ja antaa parhaat vinkit valitsemasi altaan käyttöön.

Ilmainen toimitus

Ulkoporealtaan toimittaa kuljetusliikkeemme, jonka kanssa olemme tehneet yhteistyötä jo pitkään. Altaat toimitetaan kuorma-autolla, jonka nostettavalla perälaudalla on helppo laskea allas suoraan maahan. Ulkoporeallas tulee trukkilavan päällä pystyasennossa. Tarvittaessa kysy tarkemmat tiedot asiantuntevalta myyjältämme.

Painonsa ja kokonsa vuoksi kuorma-autot eivät pysty toimittamaan tilauksia osoitteisiin, joihin pitää kulkea esimerkiksi lautalla tai veneellä (esimerkiksi Ahvenanmaa). Ilmoitamme aina mahdollisista toimitusrajoitteista asiakkaalle ennen tilauksen lähettämistä.

Ulkoporeallas parvekkeelle tai terassille?

Asentaessasi allasta parvekkeelle tai terassille tulee sinun ottaa huomioon muutama tärkeä seikka. Altaan kokonaispaino tulee huomioida altaan paikkaa valittaessa. Kokonaispaino muodostuu tyhjäpainosta, vesitilavuudesta sekä kylpijöistä. Altaan tyhjäpainon sekä vesitilavuuden voit aina tarkistaa altaan infokortista.

Allasta upottaessasi on erityisen tärkeää huomioida, että altaan huoltoseinämälle/-seinämille on tarvittaessa esteetön pääsy. On myös syytä kiinnittää huomiota altaan sähköliitäntään. Tarvittavan sähkön voit tarkistaa altaan infokortista.

Ota yhteyttä


Turvallisuustarkistus: Klikkaathan ruutua, jotta varmistamme sinun olevan todellinen käyttäjä.

Takaamme 100% yksityisyydensuojan. Tietoja ei anneta kolmansille osapuolille.

Poreisiin myy Suomessa yksinoikeudella Pro Patio.

Poreisiin®

Kysy meiltä lisää Poreisiin-tuotteista!