Myymälä

Myymälän aukioloajatmyymälä2

Ma-Pe 10–18
La 10–15
Tervetuloa!
Asiakaspalvelu: 0103210330 | info(at)propatio.fi

Myymälässämme on altaiden lisäksi myynnissä laaja valikoima allastarvikkeita ja altaiden hoito-aineita. Voit tilata allastarvikkeet myös maan suurimmasta allastarvikkeiden verkkokaupasta, tervetuloa ostoksille >>.

Olet tervetullut tutustumaan maan laajimpaan allasvalikoimaan Vantaan Petikkoon, osoitteeseen Laastikuja 1.

Yli 700 neliön myymälässämme ovat esillä runsas valikoimamme ulko- ja sisäporealtaita, kylpytynnyreitä ja uima-altaita. Ota uima-asusi mukaan – meillä voit vaikka pulahtaa ulkoporealtaaseen ja todeta itse, miltä tuntuu, kun useiden pyörivien suutinten miellyttävä hieronta rentouttaa kehoasi. Soita asiakaspalveluumme 010 3210 330  ja varaa ulkoporealtaiden testiaika!

Maahantuomamme allasmerkit ovat tunnettuja korkeasta laadusta. Edustamme legendaarista Jacuzzia®, sisä- ja ulkoporeammeiden ehdotonta kuningasta sekä Euroopan suurimman valmistajan, Welliksen, tuotteita. Lisäksi valikoimastamme löytyvät kevyet, rotaatiovaletut Poreisiin-malliston altaat sekä Luxe Pools -uima-altaat ja Skargards-kylpytynnyrit.

 

UUTTA! Myymälässämme myynnissä nyt myös ylelliset ja ihanan pehmeät LuinSpa-kylpytekstiilit. Valikoimassa on mm. kylpypyyhkeet, tossut, hiuspyyhkeet, spamekot naisille sekä ponchopyyhkeet lapsille.

 


 

 

 

 

jac1
we
poreisiin-logo1
luxe-pools-logo
skargards-logo

Request Offer

X

Your Message