Anolanrannasta virallinen yhteistyökumppani

Poreisiin.fi ja Anolanranta-projekti ovat aloittaneet yhteistyön, työn merkeissä tietysti. Anolanranta on supisuomalaisiin maisemiin, Pieksänjärven rantaan rakentuva kaava-alue ympärivuotiseen asumiseen ja vapaa-aikaan. 25 hehtaarin rantakaavalle myydään 35 tonttia järvenselän ja kauniin golfkentän väliin. Kivenheiton päässä on golf-kentän lisäksi mm. urheilutalo, uimahalli, jäähalli, ratsastustallit ja kesäteatteri. Aivan äärellä ovat hiihtoladut, moottorikelkkareitit, vaellusmaastot ja erämaat. Pieksämäen kaupunkiin on pyörätietä vain muutama kilometri.

”Poreisiin.fi valikoitui kumppaniksi laajan valikoiman ja miellyttävän palvelun ansiosta”, kertoo Anolanranta-projektin vetäjä, toimitusjohtaja
Arto Tenhunen.

Tervetuloa Pieksämäelle la 21.5. asumismarkkinointipäiville. Tule tutustumaan Anolanrannan tonttitarjontaan ja myös Poreisiin-esittelijä altaan kera on paikan päällä.

www.ano.fi

X