Myyntiennätys: 27 allasta toukokuussa

Waltava menestyskuukausi takana: Poreisiin.fi myi toukokuussa 27 ulkoporeallasta! Pohjoisin, tai itse asiassa kaksi allasta, toimitettiin Leville ja eteläisimmät Helsinkiin. Mainiota, mainiota.

Kiitos kaikille asiakkaillemme! Suuret myyntimäärät edesauttavat kaikkia, mukaan lukien wanhat asiakkaamme, myös tulevaisuudessa, sillä pystymme pitämään allastarvikkeidenkin hintatason kohtuullisena. Toimitamme tänä vuonna pelkästään suodattimia lähes tuhat kpltta…

Poreisiin.fi:n toimitusketju ja -rakenne on vertaansa vailla. Vertaile ja tutki eri myyjien ja maahantuojien tuotteita ja hintatasoa. Selvitä takuut, materiaalit, valmistusmaa, ominaisuudet ja toimitusajat. Entä jos tulee huollon tarve…? Olemme varmoja, että pienen ”tutkimusmatkan” jälkeen vakuutut viimeistään, miksi Poreisiin.fi:n toimittama ulkoporeallas on paras ratkaisu myös Sinulle.

Illalla poreisiin? Taatusti.

X