Jo lähes 100 allasta myyty

Kiitos asiakkaat! Poreisiin.fi on myynyt jo lähes 100 ulkoporeallasta tänä vuonna. Toimitukset ovat ympäri Suomen Hangosta Kilpisjärvelle eikä mikään asennuspaikka ole mahdoton.

Meiltä löytyy noin 100 allasmallia kahden viikon toimitusajalla ja kymmenkunta mallia noin kahden päivän toimitusajalla, Suomen joka kolkkaan! Olemme toimittaneet neljässä vuodessa vajaat 600 ulkoporeallasta.

Poreisiin.fi tarjoaa ulkoporealtaat kaikista hinta- ja kokoluokista. Edullisin altaamme maksaa 3.190 euroa ja kallein noin 30.000 euroa. Pienin allasmalli on 190 x 130cm ja suurin 600 x 240cm. Kaikki altaamme valmistetaan USAssa tai Kanadassa ja jokaisella altaalla on vähintään 10 vuoden runkotakuu, useimmilla 20 vuotta.

Huollamme kaikki allasmerkit (ei Kiina-koneistoja, mutta päivitämme niitä USA-koneistoihin) ja meiltä löytyy varaosia, että tarvikkeita nopeastikin.

Pidämme hinnat reilusti näkyvillä nettisivuilla ja hinnat sisältävät myös pihaan tuonnin ja hoitoaineet!

Kaikki altaamme soveltuvat ympärivuotiseen käyttöön ja ylläpito on vaivatonta, sillä se kestää 1-2 minuuttia per viikko! Eikä veden pH-arvoa tms tarvitse hakea ja säätää. Helppoa ja mutkatonta.

Altaan ostaminen ja omistaminen ei ole tiedettä, kun asialla on alan ammattilaiset! Illalla poreisiin…

X