Yli 130 allasta myyty vuonna 2012

Poreisiin.fi/Pro Patio Oy on myynyt jo yli 130 ulkoporeallasta vuonna 2012! Kattavasta mallivalikoimastamme löytyy sopiva vaihtoehto kaikkiin tarpeisiin ja vaatimuksiin. Pienimmistä kahden kylpijän altaista aina yli kymmenen kylpijän malleihin löytyy valikoimistamme ratkaisut.

Kuntoilua halajava löytää valikoimastamme myös vastavirralla varustetut ulkoporealtaat. Siinä on naapuri ihmeissään, kun uiskentelet +38-asteisessa vedessä -20-asteen pakkasella uudenvuoden aattona.

Hinnat lähtevät vajaasta 4.000 eurosta kalleimpien Jacuzzien® hipoessa kolmea kymppiä. Edullisimmatkin altaamme ovat erittäin korkealuokkaisia altaita ja kaikilla toimittamillamme ulkoporealtailla on vähintään 10 vuoden runkotakuu.

Varusteita löytyy runsaasti (vaihtelee merkin ja mallin mukaan): led-valaistusjärjestelmiä, vesiputouksia, mp3- ja stereojärjestelmiä, iPad- & iPhone-ohjauksella varustettuja altaita…

Suorat kontaktit tehtaisiin USA:ssa, Kanadassa ja Euroopassa, rahdit konteittain ja pienet kiinteät kulut pitävät hintatason kohtuullisena korkeasta laadusta huolimatta.

Ylläpito on vaivatonta ja helppoa kaikissa altaissamme. Sama vesi voidaan pitää 4-6 kuukautta ja suolavesijärjestelmällä jopa vuoden päivät.

Illalla poreisiin…

X