Yli 50 ulkoporeallasta myyty 2013

Olemme myyneet jo yli 50 ulkoporeallasta tänä vuonna! Uusi mallistomme on herättänyt suurta kiinnostusta kaikissa hintaluokissa. Jahka lumet lopullisesti sulavat, niin pääsemme toimittamaan suuremmissa määrin altaita ympäri Suomen.

Kloorivapaa vesi on niin ikään ollut kova valtti ulkoporeammetta valittaessa. Kloori on karkeasti sanottuna myrkkyä, joka syö tyynyt ja lämpökannen, pahimmillaan aiheuttaa allergisia oireita kylpijöille. Kloori tappaa bakteerit, mutta kloorivapaa järjestelmä menee syvemmälle ja ehkäisee bakteerien lisääntymisen. Veden vaihtoväli on jopa 12 kuukatta!

Poreisiin.fi:ltä löydät laadukkaat ulkoporealtaat, ei kiinalaista hilavitkutinta vaan altaat alan tunnetuilta valmistajilta.

Meillä on oma huolto- ja tarvikepalvelu, ulkoporealtaille omistautunut henkilöstö, laaja mallivalikoima kaikista hinta- ja kokoluokista, rahoitus kaikille altaille, AAA-luottoluokitus ja kloorivapaa vesi kaikissa vakiona. Huippua, mutta parasta!

Illalla poreisiin? Aika moni menee.

X