Uudet 500m2:n tilat Vantaalla

Aiemmat tilamme jäivät auttamattomasti liian pieniksi toimintamme kokoon nähden. Olemme muuttaneet uusiin 500m2:n tiloihin ja keskittäneet koko toiminnan yksiin tiloihin. Jatkossa näyttelytila, allasvarasto ja tarvikekauppa sijaitsevat kätevästi yhden ja saman katon alla.

Näyttelytilaa rakennetaan parhaillaan ja pyrimme saamaan tilat valmiiksi mahdollisimman pian. Pääset kuitenkin tutustumaan allasvalikoimaan myös remontin keskelle.

Uuteen tilaan tulee iso näyttelyalue, tarvikekauppa, allasvarasto ja huoltotilat. Uusien tilojen ansiosta pystymme toimittamaan tarvikkeet ja altaat entistäkin nopeammin. Pyrimme pitämään 50 ulkoporeallasta jatkuvasti varastossa lähtövalmiina Lisäksi näyttelyaltaita tulee olemaan parikymmentä. Huimaa!

Kasvatamme myös tarvikevarastoa ja lokakuun lopussa on  1.000 suodatinta hyllyssä!

Tänä vuonna olemme toimittaneet jo yli 170 ulkoporeallasta!

X