Yrityksellemme Menestyjät-sertifikaatti

Yrityksellemme on myönnetty Kauppalehden Menestyjät-sertifikaatti. Menestyjät-sertifikaatin saamiseksi ei riitä pelkkä hyvä luottohistoria ja maksuvalmius vaan sertifikaatin saaneet yritykset ovat osoittaneet hyvän maksuvalmiuden lisäksi mm. vakaata kasvua ja hyvää riskinsietokykyä.

Tälle alalle mahtuu yhden jos toisenlaista hiihtäjää. Hälytyskellojen kannattaa antaa soida ja kovaa, jos ulkoporealtaan myynti koostuu isoista puheista ja kilpailijoiden arvostelusta. Todisteet ja näyttö puhukoot puolestaan. Tässä meidän näyttö:

Poreisiin.fi on myynyt 2013 jo yli 200 ulkoporeallasta, meillä on 500m2:n tilat Vantaalla, alan ainoa kaikille merkeille suunnattu tarvikekauppa ja huoltopalvelu, AAA-luottoluokitus ja nyt uusimpana Menestyjät-sertifikaatti. Toimitusaika useille altailla 1-3 päivää suoraan omasta varastosta.

Maahantuonnissamme on useita merkkejä. Valikoimastamme löytyy mm. Euroopan suurimman poreallasvalmistajan Welliksen ulkoporealtaat sekä maailman suurimman, tunnetuimman ja vanhimman poreallasvalmistajan Jacuzzin® tuotteet.

Suurin osa asiakkaistamme on yksityisiä, mutta yritysasiakkaina ja yhteistyökumppaneina ovat sellaiset toimijat kuten Stockmann, Haikon Kartano, SubTV:n Big Brother, SantaPark ja Seikkailulaakso.

Mutta eihän pelkät hyvät tuotteet ja tittelit toimi, avuksi tarvitaan liuta innostuneita ja ammattitaitoisia ihmisiä. Koulutamme henkilöstöämme jatkuvasti, niin koti- kuin ulkomailla. Käymme tehtailla, messuilla ja haemme koko ajan uusia ja uudistuneita tuotteita valikoimiimme, jotta Sinä voit nauttia vapaa-ajasta perheesi kanssa mahdollisimman huolettomasti.

Illalla poreisiin…? Ehdottomasti.

X