Kiitos vuodesta 2013

Kiitos asiakkaamme! Vuosi 2013 oli huikea kasvun vuosi yrityksellemme: myimme ulkoporealtaita 50% enemmän kuin vuonna 2012! Kokonaismyyntimäärä oli reeeeilusti yli 200 ulkoporeallasta. Olemme toimittaneet Suomeen jo lähes 1.000 ulkoporeallasta.

Tuotevalikoimamme kattaa porealtaissa kaikki hinta- ja kokoluokat, tarvikekauppamme (www.allastarvike.fi) kattaa kaikkien merkkien suodattimet, kannet ja tarvikkeet, huollon saa meiltä kaikille allasmerkeille, henkilökuntamme on ammattitaitoinen ja koulutettu, meille on myönnetty AAA-luokitus sekä Kauppalehden Menestyjät-sertifikaatti. Tutustu myös vakuuttavaan referensslistaamme: Yritysasiakkaitamme

Maahantuonnissamme on maailman suurimman rotaatiovalettujen altaiden valmistajan tuotekavalkad:. Geysir, Lagoon, Niagara & Victoria-malleissa on ominaisuuksia, joita ei löydy vielä miltään muulta merkiltä. Wellis on Euroopan suurin poreallasvalmistaja ja tämä mallisto on saanut suuren  suosion mm. loistavien hierontaominaisuuksien ansiosta. Maahantuonnistamme löytyy maailman vanhimman, tunnetuimman ja suurimman poreallasvalmitajan Jacuzzin® altaat. Jacuzzin® korkealuokkaiset ja tyylikkäät porealtaat löydät toiselta sivustoltamme www.propatio.fi

Tänä vuonna tulee kuluneeksi 10 vuotta, kun yrityksemme on perustettu. Seuraa sivujamme juhlatarjousten tiimoilta!

Illalla poreisiin? Kyllä!

X