Myimme 55 allasta huhtikuussa

Kyllä: 55 ulkoporeallasta ja pelkästään huhtikuussa. Tässä vaiheessa, kun kilpailijamme lukevat uutista, epäusko ja kylmä hiki puskee päälle, että ”nyt Poreisiin-tyypit kertovat puolen vuoden myyntilukuja”, mutta eipä kerrokaan. Myyntimme waltava nousu kertoo vain siitä, että koko Poreisiin-paketti on kunnossa ja sitä on vaikea kenekään sivuuttaa tai kääntää miksikään muuksi. Faktat puhukoot puolestaan.

Poreisiin.fi on toimittanut Suomeen jo yli 1.000 ulkoporeallasta. Olemme AAA-luokitettu yritys, Kauppalehden Menestyjät-yritys, meillä on oma huolto- ja tarvikepalvelu kaikille allasmerkeille, 500m2:n tilat, jossa pääsee kokeilemaan altaita ja näkemään livenä noin 20 eri allasmallia, oma varasto Suomessa, ammattitaitoinen ja innostunut henkilökunta sekä konttitoimitukset suoraan tehtailta ilman välikäsiä.

Mutta eihän hyväkään paketti ole täydellinen ilman kunnollista sisältöä! Uskommekin, että meillä on markkinoiden paras sisältö:

Poreisiin-malliston altaat on saumattomia, puuvapaita ja kestäviä paketteja. Uudet ominaisuudet ja materiaalit takaavat huolettomat kylvyt vuosiksi eteenpäin. Kaikki mallit alle viiden tonnin.

Wellis, Euroopan suurin poreallasvalmistaja, tarjoaa monipuolisen valikoiman tyylikkäitä ja näyttäviä altaita. Parhaiden materiaalien lisäksi hierontaominaisuudet ovat oman hintaluokkansa huippua, mallista riippumatta.

Jacuzzi®: maailman vanhin poreallasvalmistaja, onhan hra Candido Jacuzzi keksinyt koko porealtaan! Noin 60 vuotta sitten tehty keksintö on kantanut hedelmää ja nostanut elämänlaatua & terveyttä ympäri maailman. Tänään Jacuzzi® on maailman tunnetuin ja suurin poreallasvalmistaja. Yli 5 miljoonasta kodista löytyy Jacuzzin® poreallas. Jacuzzin® altaissa näkyy vuosikymmenien kokemus niin muotoilun, materiaalien, ominaisuuksien kuin laadun suhteen.

Ota meihin yhteyttä tai tule käymään, niin ymmärrät miksi Poreisiin.fi:n kokonaispaketti on vertaansa vailla.

Illalla poreisiin…? KYLLÄ!

X