Uudistetty J-300 mallisto säväyttää

Tutustu uudistuneeseen J-300 sarjaan

Jacuzzin® J-300 sarja on uudistunut! Edistyksellisen J-300 sarjan muotoilu, viimeistellyt yksityiskohdat, hierontaominaisuudet ja tyylikkyys ovat omaa luokkaansa. Ei ihme, että J-300 sarja on myös Jacuzzin® myydyin mallisto! Malliston altaiden vakiovarustukseen kuuluvat muun muassa valaistut ja käännettävät niskatyynyt, mukitelineet, veden voimansiirto-ohjain yhtä pumppua kohden, Clearray® vedenpuhdistus-systeemi, titaaninen lämmitin sekä vesiputous. Malliston altaiden yksityiskohdat ja hierontaominaisuudet takaavat varmasti rentouttavan ja ylellisen kylvyn.

J-300 sarjan altaita on näytilla uudessa myymälässämme Vantaalla (Laastikuja 1). Tule tutustumaan, ihailemaan tai vaikkapa kokeilemaan uudistuneen 300 sarjan malleja!

Katso myös J-300 sarjan esittelyvideo ja ota yhteyttä lisäkysymyksissä!

kuva-alas-e1399371050208

X