Pro Patio on Suomen suurin ulkoporealtaisiin erikoistunut yritys

Kiitos kuuluu asiakkaille

Vuoden 2013 tilinpäätöstietojen perusteella yrityksemme on Suomen suurin ulkoporealtaisiin erikoistunut yritys! Arviomme mukaan olemme kappalemääräisesti laskettuna myyneet ulkoporealtaita eniten Suomessa jo aiemmin, mutta nyt myös liikevaihtomme on alan erikoisliikkeistä suurin. Kiitos asiakkaat ja kiitos henkilökunta!

ProPatio

Tämä on vuosien innostavan ja antoisan työn lopputulos – työ ei toki lopu tähän vaan jatkuu entistäkin intensiivisempänä. Voimme ylpeänä todeta, että kokonaispaketti on meillä hallussa. Joka päivä pyrimme hiomaan toimintaamme vieläkin laadukkaammaksi ja laajentamaan tuotepalettia, jotta te, hyvät asiakkaamme, voitte nauttia mukavista, huolettomista ja nautinollisista ulkoporekylvyistä niin tänä kuin ensi vuonna ja vielä 20 vuoden kuluttua.

Lisätietoja.

X