Ulkoporealtaiden suosio suuressa kasvussa

Vuosi 2014 on ollut vilkas ulkoporeallaskaupassa. Yhä useampi haluaa nauttia luksuksesta kiireellisen arjen keskellä ja mikä muukaan kuin ihana kylpykokemus takaa varman rentoutuksen. Ulkoporealtaiden helppokäyttöisyys ja -hoitoisuus korostuvat hektisen arjen keskellä. Ulkoporeallas on aina ja ympärivuotisesti kylpyvalmis ja veden hoitaminen on helppoa. Lisäät hoitoaineen kerran viikossa, putsaat suodattimen kerran kuukaudessa ja näin varmistat, että veden vaihtoväli on neljästä kuuteen kuukautta. Allastarvike.fi verkkokauppa ja oma huoltotiimimme takaavat altaasi parhaan mahdollisen ylläpidon.

Entistä laajempi valikoima mahdollistaa jokaisen makuun ja kriteereihin sopivan ulkoporealtaan. Jacuzzin® allasmallit takaavat maksimaaliset hyödyt ulkoporealtaasta. Muun muassa edistykselliset hierontaominaisuudet, tyylikäs ulkonäkö ja viimeistellyt yksityiskohdat tekevät Jacuzzista® edelläkävijän. Ei ihme, että yrityksemme on toimittanut pitkälle toistatuhatta allasta nautiskelijoille ympäri Suomea.

Myymälässämme (Kauppakeskus Viisari 1. krs, Martinkyläntie 47, 01720 Vantaa) voit tutustua Jacuzzin® allasmalleihin ja vaikka pulahtaa testaamaan uuden 300-sarjan tyylikästä allasta. Olemme myös mukana Jyväskylän asuntomessuilla 11.7.-10.8.2014.
Tervetuloa tutustumaan!

Sivuille-J400-sarjaan-J495_family_night_close

Ota yhteyttä

Enquiry form FI

Yhteystiedot

Vantaa

Kauppakeskus Viisari 1. krs, Martinkyläntie 47, 01720 Vantaa

Myynti09-3154 3050

Emailmyynti@propatio.fi



Pro Patio Oy on ulko- ja sisäporealtaisiin, uima-altaisiin ja kylpytynnyreihin erikoistunut AAA-luokitettu yritys. Meiltä saat laadukkaat altaat kaikista koko- ja hintaluokista, maailman johtavilta valmistajilta. Myös allastarvikkeet ja huolto kuuluvat palvelutarjontaamme.

Laajasta allasvalikoimastamme löydämme yhdessä varmasti myös Sinun toiveisiisi sopivan altaat. Voimaa vedestä!

X