Rautakaupasta allas edullisemmin?

Saamme paljon kyselyjä, miksi rautakaupasta tai huonekaluliikkestä saa vastaavanoloisen ulkoaltaan kuin meiltä, mutta hintaa on vähemmän.

Voimme vakuuttaa, että jos se edullisempi allas täyttäisi meidän asettamat kriteerit ulkoporealtaille, niin sellainen olisi meillä maahantuonnissa ja myynnissä. Poreisiin.fi ei myy vasaroita ja nauloja, ei televisioita tai sähkövatkaimia, niitä myy sen alan ammattilaiset: me olemme erikoistuneet ulkoporealtaisiin ja se on vahvuutemme. Meillä on tieto-taito ja osaaminen, meillä on kokemusta ja sitä kautta näkemystä. Me emme myy hilavitkuttimia emmekä vipstaakeleita vaan laaturautaa isoilla volyymeillä.

Meillä on mielestämme paras mahdollinen tuotekavalkadi, parhaaseen mahdolliseen hintaan. Löydät markkinoilta edullisempiakin altaita, se on totta, mutta haluatko oikeasti pihallesi altaan ympärivuotiseen talvikäyttöön, joka on valmistettu todennäköisesti Kiinassa, jota myy yritys, joka on keskittynyt kaikkeen muuhun kuin ulkoporealtaisiin…?

Ulkoporealtaan hintaan vaikuttaa materiaalit, komponentit, eristys, valmistuslaitteet ja -välineet, työn jälki ja viimeistely sekä tuotantomäärät. Pieni allaspaja voi valmistaa vain 150-200 allasta per vuosi. Wellis, Euroopan suurin poreallasvalmistaja valmistaa vuodessa 4.500 ulkoporeallasta ja maailman suurin poreallasvalmistaja Jacuzzi® 40.000 ulkoporeallasta vuodessa!

On olemassa täysin järkevät ja faktuaaliset perusteet, miksi Jacuzzi® on maailman suurin ja tunnetuin poreallasvalmistaja tai miksi Wellis on noussut Euroopan suurimmaksi valmistajaksi muutamassa vuodessa. Se ei ole mitään salatiedettä. Ota meihin yhteyttä tai tule käymään ja totea, miksi näin on. Huomaat samalla, miksi Poreisiin.fi on toimittanut jo yli 1.100 ulkoporeallasta Suomeen ja miksi olemme alan ainoa AAA-luokitettu yritys. Eikä kannata ihmetellä, miksi vaativimmat yritysasiakkaatkin luottavat tuotteisiimme ja palveluumme: Yritysasiakkaitamme

Illalla poreisiin…? Jos ei poreet vielä pihalla porise, niin hoidetaan asia pikimmiten kuntoon!

X