Yli 200 allasta myyty 2014

Olemme myyneet jo yli 200 ulkoporeallasta tänä vuonna! Määrä on huikea Suomen markkinoiden kokoon nähden. Monet asiakkaat ovat ymmärtäneet, että ulkoporealtaiden laatu ja hinta kulkevat käsi kädessä. Pitkäikäinen ja luotettava alan suurin toimija takaa korkean laadun oikeaan hintaan. Tarvikkeet, huollot ja asiantuntemus altaista tekee viimeisen silauksen, kun valitaan itselle sopivinta allasmallia.

Alan johtavana toimijana olemme myös kilpailijoiden, välillä hyvinkin ala-arvoisten kommenttien armoilla niin netissä kuin asiakaskontakteissa, mutta jokainen menee tyylillään. Jos oma myyntitaktiikka perustuu pelkästään muiden toimijoiden arvosteluun, niin kannattaa miettiä, onko oikealla alalla.

Uskallamme sanoa rinta rottingilla, että meillä on paketti kunnossa! Maailman johtavat poreallasvalmistajat luottavat meihin ja ammattitaitoomme.

Poreisiin-malliston ulkoporealtaat on rotaatiovalettuja, jotka on erittäin kestäviä ja pitkäikäisiä altaita. Valmistusmenetelmän ansiosta hintataso on edullinen. Wellis on Euroopan suurin poreallasvalmistaja, todella hienoja paketteja voimakkailla hieronnoilla.Jacuzzi® on maailman vanhin, tunnetuin ja suurin poreallasvalmistaja. Jacuzzin® altaista huokuu 60 vuoden markkinajohtajan kokemus niin muotoilun, materiaalien kuin ominaisuuksien osalta. Lisäksi meillä on huoltopalvelu ja tarvikekauppa (Allastarvike.fi) kaikille allasmerkeille. Kaiken tämän päälle olemme alan ainoa AAA-luokitettu yritys ja meillä on noin 50 ulkoporeallasta heti toimitukseen.

Tutustu valikoimaamme netissä tai tule paikan päälle Vantaalle upeisiin näyttelytiloihimme, jossa on parisenkymmentä allasta nähtävillä.

Tiesithän, että kaikkiin ulkoporealtaisiimme on saatavilla koroton 30kk:n rahoitus ilman käsirahaa?

Helteillä poreisiin…? Takuulla!

X