Illat pimenevät, poreilut paranevat

Ulkoporeallas pääsee oikeuksiinsa viileässä ilmassa

Syksy saapuu, illat pimenevät ja ilma viilenee. Ulkoporeallas tuo valoa pimeisiin iltoihin ja luksusta arjen kiireen keskelle. Ulkoporealtaan edut tulevat vielä terävämmin esiin syksyn saapuessa. Lämpimän veden ja viileän ilman kontrasti varmistaa maksimaalisen rentoutumisen. Kaikissa Jacuzzin ulkoporealtaissa on vakiona upeat valaistusjärjestelmät, jotka luovat rentouttavan tunnelman poreisiin.

Kaikki ulkoporealtaamme ovat ympärivuotisesti käytettäviä ja Suomen oloissa testattuja – jo toistatuhatta kylpijää nauttii ympäri Suomea ulkoporealtaidemme eduista. Ulkoporealtaan huolellinen eristys, paksu lämpökansi sekä lämmitys-ja suodatusjärjestelmä varmistavat sen, että voit nauttia kuumista kylvyistä ympärivuotisesti vaikka joka päivä!

Joko sinä olet löytänyt sopivan ulkoporeallasmallin?
J480a

X