Illat pimenevät, poreilut paranevat

Ulkoporeallas pääsee oikeuksiinsa viileässä ilmassa

Syksy saapuu, illat pimenevät ja ilma viilenee. Ulkoporeallas tuo valoa pimeisiin iltoihin ja luksusta arjen kiireen keskelle. Ulkoporealtaan edut tulevat vielä terävämmin esiin syksyn saapuessa. Lämpimän veden ja viileän ilman kontrasti varmistaa maksimaalisen rentoutumisen. Kaikissa Jacuzzin ulkoporealtaissa on vakiona upeat valaistusjärjestelmät, jotka luovat rentouttavan tunnelman poreisiin.

Kaikki ulkoporealtaamme ovat ympärivuotisesti käytettäviä ja Suomen oloissa testattuja – jo toistatuhatta kylpijää nauttii ympäri Suomea ulkoporealtaidemme eduista. Ulkoporealtaan huolellinen eristys, paksu lämpökansi sekä lämmitys-ja suodatusjärjestelmä varmistavat sen, että voit nauttia kuumista kylvyistä ympärivuotisesti vaikka joka päivä!

Joko sinä olet löytänyt sopivan ulkoporeallasmallin?
J480a

Ota yhteyttä

Enquiry form FI

Yhteystiedot

Vantaa

Kauppakeskus Viisari 1. krs, Martinkyläntie 47, 01720 Vantaa

Myynti09-3154 3050

Emailmyynti@propatio.fi



Pro Patio Oy on ulko- ja sisäporealtaisiin, uima-altaisiin ja kylpytynnyreihin erikoistunut AAA-luokitettu yritys. Meiltä saat laadukkaat altaat kaikista koko- ja hintaluokista, maailman johtavilta valmistajilta. Myös allastarvikkeet ja huolto kuuluvat palvelutarjontaamme.

Laajasta allasvalikoimastamme löydämme yhdessä varmasti myös Sinun toiveisiisi sopivan altaat. Voimaa vedestä!

X