Kurkistus Suomen suurimman ulkoporeallastoimittajan arkeen

Tutustu Pro Patioon arkeen videon kautta

Pro Patio on Suomen suurin ulkoporeallasmaahantuoja ja ulkoporealtaiden myyjä. Yrityksemme myymälä sijaitsee Vantaan Petikossa (Laastikuja 1). Ulkoporeallasmyymälässä on parikymmentä ulkoporeallasta esillä – laajasta valikoimastamme löytyy varmasti sopiva ulkoporeallas myös Sinun tarpeisiin. Vantaan myymälästä on myös ostettavissa laaja valikoima allastarvikkeita ja hoito-aineita ulkoporealtaan ylläpitoon. Kaikki allastarvikkeet löytyvät myös allastarvike.fi -verkkokaupasta.

Yrityksellämme on myös suuri ulkoporeallasvarasto, joka takaa ulkoporealtaiden nopeat toimitukset asiakkaille. Ammattitaitoinen ja ystävällinen henkilökunta pitää huolen siitä, että asiakkaamme saa apua aina ulkoporealtaan hankinnasta sen ylläpitoon ja hoitoon saakka.

Kysy lisää

X