Kurkistus Suomen suurimman ulkoporeallastoimittajan arkeen

Tutustu Pro Patioon arkeen videon kautta

Pro Patio on Suomen suurin ulkoporeallasmaahantuoja ja ulkoporealtaiden myyjä. Yrityksemme myymälä sijaitsee Vantaan Petikossa (Kauppakeskus Viisari 1. krs, Martinkyläntie 47, 01720 Vantaa). Ulkoporeallasmyymälässä on parikymmentä ulkoporeallasta esillä – laajasta valikoimastamme löytyy varmasti sopiva ulkoporeallas myös Sinun tarpeisiin. Vantaan myymälästä on myös ostettavissa laaja valikoima allastarvikkeita ja hoito-aineita ulkoporealtaan ylläpitoon. Kaikki allastarvikkeet löytyvät myös https://verkkokauppa.propatio.fi/.

Yrityksellämme on myös suuri ulkoporeallasvarasto, joka takaa ulkoporealtaiden nopeat toimitukset asiakkaille. Ammattitaitoinen ja ystävällinen henkilökunta pitää huolen siitä, että asiakkaamme saa apua aina ulkoporealtaan hankinnasta sen ylläpitoon ja hoitoon saakka.

Kysy lisää

Ota yhteyttä

Enquiry form FI

Yhteystiedot

Vantaa

Kauppakeskus Viisari 1. krs, Martinkyläntie 47, 01720 Vantaa

Myynti09-3154 3050

Emailmyynti@propatio.fi



Pro Patio Oy on ulko- ja sisäporealtaisiin, uima-altaisiin ja kylpytynnyreihin erikoistunut AAA-luokitettu yritys. Meiltä saat laadukkaat altaat kaikista koko- ja hintaluokista, maailman johtavilta valmistajilta. Myös allastarvikkeet ja huolto kuuluvat palvelutarjontaamme.

Laajasta allasvalikoimastamme löydämme yhdessä varmasti myös Sinun toiveisiisi sopivan altaat. Voimaa vedestä!

X