Myyntimme nousi 40%

Iso kiitos asiakkaillemme vuodesta 2014!

Toimitimme ulkoporealtaita 40% enemmän kuin edellisvuonna, lähes 300 kappaletta! Kokonaisuudessaan olemme toimittaneet jo toistatuhatta ulkoporeallasta ympäri Suomea yksityiseen ja julkiseen käyttöön. Eteläisimmät altaat löytyvät Hangosta ja pohjoisimmat Kilpisjärveltä.

Yrityksellemme myönnettiin 2014 jälleen AAA-luokitus, jonka sai vain noin 2,5% kaikista Suomen yrityksistä. Kauppalehti arvosti toimintamme Menestyjät-sertifikaatilla. Jacuzzi® luokitteli meidät Keski- ja Pohjois-Euroopan parhaaksi toimijaksi.

Laaja merkki- ja mallivalikoimamme kattaa kaikki kokoluokat oikeaan hintaan. Tarjoamme koko palvelun ulkoporealtaan ostosta aina allastarvikkeisiin ja porealtaiden huoltoihin saakka asiakkaillemme.

Suuri kiitos asiakkaillemme vuodesta 2014 ja hyvää uutta vuotta 2015!

Sivuille-j400-sarjaan-J495_family_day_nostereo

X