Pro Patio Oy

Suomen suurin ulkoporeallasmyyjä Pro Patio

Pro Patio Oy | Poreisiin.fi on Suomen suurin ulkoporealtaiden myyjä ja maahantuoja. Laajasta ulkoporeallasvalikoimasta löytyy ulkoporealtaat kaikista hinta -ja kokoluokista. Pro Patio edustaa mm. maailman suurinta, legendaarista ulkoporeallasvalmistaja Jacuzzia. Jacuzzin tuotteet ovat maailmankuuluja laadukkuudestaan, muotoilustaan ja ominaisuuksistaan.

Pro Patio hallinnoi myös Poreisiin.fi -sivustoa, josta löytyy laaja valikoima allasmalleja Euroopan suurimmalta valmistajalta Wellikseltä, sekä Poreisiin-mallisto, jonka altaat ovat edullisemmasta hintaluokasta. Koska haluamme tarjota kaiken tarpeellisen ulkoporealtaan ylläpitoa varten, Pro Patiolla on verkkokauppa allastarvike.fi, josta voi tilata kaikki ulkoporealtaan hoitoon ja ylläpitoon tarvittavat hoitoaineet ja allastarvikkeet.

Yrityksellämme on AAA-luottoluokitus sekä Kauppalehden Menestyjä sertifikaatti.

Tule tutustumaan Suomen laajimpaan ulkoporeallasnäyttelyyn Vantaan myymälään (Laastikuja 1). Myymälä avoinna ma-pe 10-18 ja la 11-15.

propatio-poreisiin

X