Pro Patio Oy:n toiminta laajentuu Espanjaan

Pro Pation toiminta laajentuu Espanjaan ja ensimmäinen toimipiste on avattu Alicanteen. Kansainvälistyminen Espanjan markkinoille tapahtuu 90-vuotta kodin sisustuksen alalla toimineen Gibellerin kanssa yhteistyössä. Gibeller on perheyritys, jolla on 7 myymälää eri puolilla Espanjaa.

”Haluamme palvella samalla, toimivalla ulkoporeallaskonseptilla myös Espanjassa. Päätoimipisteemme on Alicante, mutta toimialueena on koko maa. Pystymme hyödyntämään synenergiaetuja Suomen ja Espanjan liiketoimintojen välillä. Espanjan markkina on taas kasvu-uralla ja markkina piristynyt. Uskomme vahvaan kasvuun”, kertoo Espanjan liiketoiminnasta vastaava Anton Lehto. 

Mikäli ulkoporeallashankinta on ajankohtainen esimerkiksi Espanjan vapaa-ajan asunnolle, voitte saada suomenkielistä palvelua meiltä.

gibeller

Ota yhteyttä

Enquiry form FI

Yhteystiedot

Vantaa

Kauppakeskus Viisari 1. krs, Martinkyläntie 47, 01720 Vantaa

Myynti09-3154 3050

Emailmyynti@propatio.fi



Pro Patio Oy on ulko- ja sisäporealtaisiin, uima-altaisiin ja kylpytynnyreihin erikoistunut AAA-luokitettu yritys. Meiltä saat laadukkaat altaat kaikista koko- ja hintaluokista, maailman johtavilta valmistajilta. Myös allastarvikkeet ja huolto kuuluvat palvelutarjontaamme.

Laajasta allasvalikoimastamme löydämme yhdessä varmasti myös Sinun toiveisiisi sopivan altaat. Voimaa vedestä!

X