Jari Vahtola Pro Patio Oy:n toimitusjohtajaksi

Yrityksemme Pro Patio Oy:n toimitusjohtajana aloittaa 3.8.2015 Jari Vahtola. Pro Patio on viime vuosina kasvanut voimakkaasti ja tavoitteena on jatkaa kasvun vuosia myös tulevaisuudessa. Jari Vahtolan pitkä kokemus kaupan ja teollisuusyritysten johtotehtävissä tuo Pro Patioon osaamista, joka täydentää Pro Patio-tiimiä.

”Pro Patio Oy on alansa johtava yritys Suomessa. Yrityksellä on selkeät tavoitteet ja suunta tulevaisuudelle. Lähden innolla mukaan antamaan oman panokseni näiden tavoitteiden toteuttamisessa”, toteaa Jari Vahtola.

Jari tulee olemaan merkittävä vahvistus Pro Patio Oy:lle. Hänen johdollaan kehitämme edelleen toimintaamme ja uskomme vahvasti, että jatkossa pystymme tarjoamaan entistä parempaa asiakaspalvelua ja uusia mielenkiintoisia palvelukonsepteja. Toivotamme Jarin lämpimästi tervetulleeksi tiimiimme!

Pro Patio Oy on Suomen johtava ulkoporealtaiden myyjä. AAA-luokitettu yritys, joka tarkoittaa että palvelemme teitä myös tulevaisuudessa. Me emme ole sidottuja yhteen merkkiin, vaan voimme valita parhaat Suomen olosuhteisiin sopivat altaat kaikissa hintaluokissa.

X