Pro Patio mukana World Cup Levi official party tapahtumaviikonlopussa 14.-15.11.

World Cup Levi pujottelun maailmancupin osakilpailu jouduttiin valitettavasti perumaan Levin heikon lumitilanteen vuoksi. Pro Patio ja Jacuzzi® ovat joka tapauksessa mukana Levin vauhdikkaassa tapahtumaviikonlopussa 13.-14.11.2015! Tule tutustumaan Jacuzzeihin®  legendaarisessa afterski ravintola Vinkkarissa (Hissitie 6) sekä Hullu Poro areenalla (Rakkavaarantie 5). Tykkää ulkoporeallas facebook sivusta ja jaa sivuilla oleva kisakuva seinälläsi niin olet mukana afterski kylpyvuoron arvonnassa!

Jacuzzi® on yhteistyökumppanina Levin, Lake Louisen, Beaver Creekin, Åren, Cortina d´Ampezzon, Crans Montanan sekä Chamomixin osakilpailuissa. Alppihiihdon pujottelun maailmancupia on laskettu Suomessa Levillä vuodesta 2004 alkaen. Jacuzzin® lisäksi muita World Cup Levin yhteistyökumppaneita ovat Audi, Longines, Emmi Cafe Latte, Jack Wolfskin, Milka, Genrali, Bridgestone, Rauch, Intersport, Finavia, Mandatum Life, Nova, Kataja Event, Jacob’s Creek, Lapin Kansa, YLE, Lippupalvelu.

bannerifb12

X