Ulkoporealtaan asennus pakkasilla

Yleinen käsitys on, että ulkoporeallasta ei voi asentaa talvella. Tämä käsitys on virheellinen, sillä ns. talviasennukselle ei ole mitää esteitä. Muutamaan asiaan on kiinnitettävä huomiota ulkoporealtaan asennuksessa talvella:

  1. Alusta, jolle ulkoporeallas asetetaan, tulee kolata ja lapioida lumesta.
  2. Ennen varsinaista ulkoporealtaan täyttöä suodatinaukosta kannattaa kaataa kymmenkunta ämpärillistä kuumaa vettä, jotta mahdolliset jäähileet sulavat. Sama toimenpide suositellaan tekemään myös silloin, kun vesi joudutaan vaihtamaan talvipakkasilla.
  3. Täyttöletku tulee vetää talon sisältä, esimerkiksi kylpyhuoneen hanasta altaalle. Tällöin on haluttaessa helppo käyttää lämmintä vettä täyttöön.

Kylmä, pimeä ilma, kuuma vesi ja Jacuzzin® tehokkaat hieronnat tekevät kylpykokemuksesta ainutlaatuisen.

Jos allasta ei voi talvella asentaa lopulliselle asennuspaikalle, niin se on helppo siirtää keväällä/kesällä varsinaiselle asennuspaikalle miesvoimin (mallista riippuen). Talvi ja pakkanen eivät siis ole este ulkoporealtaan asennukselle.

Kysy meiltä lisätietoja!

J495talvi

X