Poreisiin.fi ja Pro Patio ovat jatkossa yhtä Pro Patio -brändiä

Pro Patio Oy on uudistanut brändinsä. Poreisiin.fi ja Pro Patio ovat nyt yhtä Pro Patio -brändiä. Uudet, yhteiset verkkosivut avattiin perjantaina 4.3.

Verkkosivu-uudistuksen lisäksi Pro Pation brändi on päivetty. Pro Pation brändiuudistus aloitettiin syksyllä 2015 ja uusi yritysilme sekä brändi lanseerattiin virallisesti 5.3. ARJEN LUKSUS –myymälätapahtumassa Vantaan Petikon laajentuneessa myymälässä.

Pro Pation uuden yritysilmeen on luonut Irina Huilla/ Irina K Design ja myymäläuudistuksen suunnitellusta on vastannut sisustusarkkitehti ja kalustemuotoilija Paula Tuomela. Nuoret suunnittelijat ovat onnistuneet luomaan Pro Patio –brändille uuden yritysilmeen, joka tiivistyy hyvin sanoihin “Pro Patio – Voimaa vedestä.”

Lisää uudistuksia on tiedossa jatkossa, kun allastarvike.fi -verkkokauppa päivittyy kevään 2016 aikana.

myymälätapahtuma Pro Patio

X