Valikoimassamme uusia malleja

Laaja valikoimamme on laajentunut entisestään! Welliksen mallistoon on tullut myyntiin Wellis Dream, Wellone sekä Venus-mallit.

  • Hinta-laatusuhteeltaan erinomaisessa Wellis Dream -mallissa on vakiovarusteena tunnelmallinen led-valaistus sekä bluetooth 2.1 musiikkijärjestelmä! Tutustu kompaktiin altaaseen täältä.
  • Wellis Wellone on upea yhden henkilön poreallas tehokkailla hieronnoilla. Altaan voi asettaa myös sisätiloihin. Altaan tyylikkäät värivaihtoehdot viimeistelevät kokonaisuuden. Tutustu Welloneen täältä.
  • Wellis Venus on kuuden henkilön ulkoporeallas varustettuna tehokkailla hieronnoilla. Altaasta löytyvät mm. jalkapohjahieronnat sekä niska-hartiaseudun hieronta. Tunnelmallinen led-valaistusjärjestelmä sekä erityispaksu lämpökansi kuuluvat altaan kattaviin vakiovarusteisiin. Tutustu Venukseen täältä.

Wellis Wellone ulkoporeallasWellis dream ulkoporeallas

Wellis Venus ulkoporeallas

X