Nyt on hyvä aika vaihtaa vedet ulkoporealtaaseesi

Ulkoporealtaan asennus on vaivatonta. Ulkoporeallas asetetaan tasaiselle alustalle, joka kestää altaan painon vesineen ja kylpijöineen. Kun allas on sijoitettu sopivalle paikalle, täytetään se vedellä ja virtajohto kytketään pistorasiaan. Ulkoporealtaan hoito on helppoa – veden hoitoaine lisätään kerran viikossa ja suodatin pestään 2 viikon välein. Suodatin tulee vaihtaa kerran vuodessa.

Ulkoporealtaan vesi pysyy valitsemassasi lämpötilassa ja on aina kylpyvalmis. Ulkoporealtaan vesi vaihdetaan 4-6 kuukauden välein. Nyt kevään saapuessa on sopiva hetki vaihtaa ulkoporeltaan vesi. Altaan vesi tyhjennetään joko tyhjennysventtiilistä tai uppopumpun avulla. Veden vaihdon yhteydessä suosittelemme putkiston desifiointia JetClean-putkistonpuhdistusaineella.

Tilaa kaikki ulkoporealtaan hoitoon ja ylläpitoon liittyvät hoitoaineet allastarvike.fi -verkkokaupasta.

wellisrobinson

X