Uudistuksia kevääseen!

Uusi verkkokauppamme avautuu lähiaikoina. Uudesta verkkokaupasta löydät laajemman tuotevalikoiman ja entistä enemmän myös varaosia. Uusiin ominaisuuksiin kuuluu myös helppo tuotehaku sekä hyvillä ominaisuuksilla varusteltu tuotteiden rajaus mahdollisuus. Lisäksi voit luoda oman toivelistan verkkokaupan tuotteista ja palata suosikkituotteisiisi aina uudestaan. Olehan kuulolla ja seuraa meitä sosiaalisessa mediassa ja näin pääset ensimmäisten joukossa tutustumaan uuteen verkkokauppaamme!

crew2

Aqua Kristal –hoitoaine on nyt saatavilla kätevässä ja monipuolisessa, 2 litran pulloa sisältävässä pahvipakkauksessa. Aqua Kristal –hoitoaine on helppo ja vaivaton käyttää ja sopii käytettäväksi sekä kloori- että bromitablettien kanssa. Lisää tuotetta kerran viikossa ja altaasi pysyy kristallinkirkkaana. Tuotepakkauksien uutuuksien joukkoon kuuluu myös uima-altaille tarkoitettu levänesto –aine. Entisen yhden litran pullon sijaan tuotetta on saatavilla 5 litran kanisterissa!

thumb_IMG_1290_1024

X