Wellis ja Pro Patio kasvussa

Euroopan suurin poreallasvalmistaja Wellis on hurjassa kasvussa, tuotannon kasvaessa kymmeniä prosentteja per vuosi. Panostukset laadukkaisiin materiaaleihin, omaan suunnitteluun ja uuteen tehtaaseen ovat nostaneet laadun korkealle tasolle, mikä heijastuu suoraan myynnin kasvuun. Tänä vuonna Wellis valmistaa jopa 12.000 poreallasta.

Wellis käyttää huippuluokan materiaaleja ulkoporealtaissa. Esimerkkeinä mainittakoon normaalia tuplasti paksumpi allasakryyli, synteettinen verhoilu, kanadalainen ohjaus- ja lämmitysjärjestelmä sekä polyfoam-vahvistettu ja -eristetty allaskuori. Kaikki altaat vesitestataan ennen toimitusta.

Pro Patio on ylpeä maahantuoja Wellis-tuotteille Suomessa. Wellis-ulkoporeallas on järkihankinta, kun halutaan laatua, eurooppalaista muotoilua, helppoa ylläpitoa ja voimakasta hierontakokemusta. Olemme myyneet tänä vuona jopa 25% enemmän Wellis-ulkoporealtaita, kuin viime vuonna! Viime vuonna Wellis-myynti kasvoi 20%. Laadukkaita ja kestäviä tuotteita on ilo myydä.

Tervetuloa Pohjoismaiden SUURIMPAAN ulkoporeallasnäyttelyyn! Meillä on nähtävillä noin 30 poreallasta Vantaan Petikossa. Tule koekylpemään!

X